fbpx
AJANVARAUS

EKOKAMPAAMOPALVELUT

Värjäykset kasviväreillä

Käytämme värjäyksissä luonnon kasvivärejä ja luonnon yrttejä sekä teemme luonnonmukaisia hiushoitoja. Puhdas ja lempeä -kasvivärjäys tarjoaa vaihtoehdon niille, jotka ovat herkistyneet synteettisille kemikaaleille ja niille, jotka eivät halua enää värjätä hiuksiaan kemikaaleilla. Kasvivärit ovat hiusta ja hiuspohjaa hoitavia värejä. Ne eivät vaurioita hiusta.

Käytämme Radicon- ja Ecopharma-kasvivärejä, jotka ovat luomusertifioituja luonnon kasveista saatuja väriaineita.

Kasviväreillä ei voi vaalentaa, mutta niillä saa kauniita luonnollisia ruskeita ja kuparin eri sävyjä. Vaalennuksiin käytämme savivaalennusta.

Hair Spa hoidot sisältävät rentouttavan päähieronnan ja niihon räätälöimme sinun hiustesi mukaan sopivat hoitotuotteet ja hiusnaamiot

Lue lisää: Kasvivärjäys hiuksille - luonnollisempi hiusväri hellävaraisesti

 

Kasviväri värjäyspaketti - Lyhyet hiukset

Puhdas ja Lempeä kasviväri lyhyille hiuksille. Ei sisällä allergisoivaa ppd:tä, sopii myös raskaana oleville tai alle 16-vuotiaille. Hellävarainen ja hiusta korjaava värjäys. Sisältää leikkauksen ja föönauksen.

Alk. 158 €

2 t 15 min

Kasviväri värjäyspaketti - Puolipitkät hiukset

Puhdas ja Lempeä kasviväri puolipitkille hiuksille. Hellävarainen ja hiusta korjaava värjäys ilman hapetteita ja synteettisia väriaineita. Sisältää leikkauksen ja föönauksen.

Alk. 172 €

2 t 30 min

Kasviväri värjäyspaketti - Pitkät hiukset

Puhdas ja Lempeä kasviväri pitkille hiuksille. Hellävarainen ja hiusta korjaava värjäys ilman hapetteita ja synteettisia väriaineita. Sisältää leikkauksen ja föönauksen.

Alk. 202 €

3 t

Savivaalennus / saviraidat - Lyhyet hiukset

Biologisesti hajoava savi-sooda vaalennus on ekologinen tapa kirkastaa hiuksia. Se sopii erityisesti käsittelemättömille hiuksille ja kirkastaa pohjasta riippuen enintään muutaman asteen. Lopputulos on luonnollinen.

Alk. 178 €

1 t 15 min

Savivaalennus / saviraidat - Puolipitkät hiukset

Se sopii erityisesti käsittelemättömille hiuksille ja kirkastaa pohjasta riippuen enintään muutaman asteen. Lopputulos on luonnollinen.

Alk. 198 €

1 t 30 min

Savivaalennus / saviraidat - Pitkät hiukset

Se sopii erityisesti käsittelemättömille hiuksille ja kirkastaa pohjasta riippuen enintään muutaman asteen. Lopputulos on luonnollinen.

Alk. 220 €

2 t

Rentouttavat Head Spa -hoidot

Intialainen päänhieronta

Intialainen päänhieronta tehdään istualtaan tai hoitopedillä ja on koko kehoa rentouttava hoitomuoto. Se sisältää hartia-, niska-, ja päähieronnan. Painelemme myös kasvojen akupisteitä. Hoito auttaa lihasjännitykseen, purentaongelmiin sekä poistaa kokokehon stressiä. Hoidon yhteyteen voit valita lisäpalveluna luonnonmukaisen yrttitehohoidon hiuksillesi. Hieronta tehohoidon yhteydessä vilkastuttaa verenkiertoa ja tehostaa hoidon vaikutusta hiuksissa ja hiuspohjassa. Hieronnan osuus 45 min . Lisäpalveluna myös Kraniosakraaliterapia toimii hyvin intialaisen päänhieronnan kanssa. Hoidon jälkeen tarjoamme yrttiteetä ja saat levähtää rauhassai hoitohuoneessamme. Intialaista päähierontaa ei suositella jos olet raskaana ( alle 3 kk) tai lääkekuurilla kehon puhdistusreaktion vuoksi. Miniloma arjen keskellä missä koko keho rentoutuu.

68 €

1 t

Kraniosakraaliterapia

Kraniosakraaliterapia eli CST on hoitomuoto, joka tukee kehon itsekorjaamismekanismia. Sillä pyritätään korjaamaan kehon eri järjestelmien epätasapaino- ja jännitystiloja. Kraniolla on vaikutus mm hengitys-, hermosto- ja liikuntaelimistöön. Hoitomuotona se on kevyt ja rentouttava , millä pyritään rauhoittamaan oman kehon rytmiä ja stressitiloja.

70 €

1 t

Gua Sha -kasvohoito

Gua Sha-kasvohieronnassa hyödynnetään kiinalaiseen lääketieteeseen perustuvuvaa gua sha menetelmää, missä hierotaan Gua sha kiveä käyttäen kasvot, decolte ja päänalue. Hoito kiinteyttää ja elvyttää ihoa aktivoimalla kasvojen lymfapisteitä. Juonteet ja rypyt häivenevät sekä turvotus laskee ja ihon väri tasoittuu. Alkupuhdistuksen jälkeen kasvoille imeytetään seerumit ja tehoainneet minkä jälkeen hieronta tehdään luonnon öljyillä, mitkä eivät tuki ihoa.

Alk. 92 €

1 t

Energialeikkaus

Aloitamme Energialeikkauksen alakertamme tiloissa kynttilöiden valossa sekä rauhallisen musiikin soidessa. Energialeikkaus on holistinen palvelukokonaisuus, jossa pyritään löytämään täydellinen tasapaino sisäisen ja ulkoisen kauneuden välille. Tarkoituksena on auttaa hiuksia asettumaan omalle luonnolliselle paikalleen, kontrolloimatta hiusta. Leikkaus on tekninen leikkaus missä poistetaan kulmat ja hiukset leikataan pyöreässä kehälinjassa. Energialeikkaukseen kuuluu olennaisena osana intialainen päänhieronta missä hieromme hartiat, pään ja käsivarret. Lopuksi koko keho rentoutetaan Kraniosakraalihoidolla mikä rauhoittaa hermostoa ja poistaa kehoa stressitilasta. Voit saada tämän palvelun myös hiljaisuudessa, jolloin käymme vain tekniset leikkaukseen liittyvät asiat läpi ennen aloitusta. Näin voit nauttia omasta rauhasta ja hiljaisuudesta.

Alk. 115 €

Rentouttava Hair Spa hiustenleikkauspaketti

Aloitamme rentouttavan hiustenleikkauspalvelun alakertamme tiloissa kynttilöiden valossa sekä rauhallisen musiikin soidessa. Hieromme ensin hartiat, pään ja käsivarret käyttäen otteita intialaisesta päänhieronnasta. Hieronnan jälkeen hiukset pestään, muotoonleikataan ja föönataan. Kokonaisvaltaisesti rentouttava ja stressiä poistava hiustenleikkauspalvelu. Hoito vilkastuttaa verenkiertoa ja antaa energiaa arkeen. Pieni luxus hetki kampaamo käynnin yhteyteen. Voit saada tämän palvelun myös hiljaisuudessa, jolloin käymme vain tekniset leikkaukseen liittyvät asiat läpi ennen aloitusta. Näin voit nauttia omasta rauhasta ja hiljaisuudesta.

Alk. 110 €

2 t 15 min
Takaisin ylös
AJANVARAUS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram