fbpx
AJANVARAUS

PUHDAS JA LEMPEÄ - LUONNONMUKAISTA JA SYDÄMELLÄ

Mitorossa puhdas ja lempeä ajattelu tarkoittaa luonnon raaka-aineiden käyttöä ja irrottautumista synteettisistä tuotteista vähitellen kokonaan.
Mitoron omistaja Miia on tehnyt kehitystyötä jo vuosia ja etsinyt vaativaan ammattikäyttöön sopivia luonnonmukaisia tuotteita. Tiukat laatukriteerit täyttävät tuotteet tulevat Taiwanista, Itävallasta, Italiasta ja Suomesta sekä puhtaat kasvivärit Intiasta.
”Meille on tärkeää, että ihmisillä on Mitorossa ollessaan ja täältä lähtiessä hyvä mieli.
Kuuntelemme tarkasti asiakkaitamme ja käytämme lahjaamme ja luovuuttamme
toteuttaaksemme heidän toiveensa. Uskomme, että voimme jakaa positiivista energiaa omilla
asenteillamme.”
Miia

MIIA

Ekokampaaja- ja meikkaaja
”Olen Mitoron luoja, parturi-kampaaja, ekokampaaja ja meikkaaja. Johtamisen erikoisammattitutkinnon tehnyt yrittäjä. Työni ulkopuolella minua johtaa neljä ihanaa lasta.
Mitoro on toinen perheeni, jossa jokainen kampaaja saa olla oman itsensä johtaja. Olen saanut Mitoron tiimiin upeita ammattilaisia, ja ihana yhteishenkemme tuntuu asiakkaille asti.
Olemme lanseeranneet uusia palveluita ja suuntaamme kohti puhtaampaa ja lempeämpää
hiustenhoitoa. Rentouttavat, stressiä poistavat hierontapalvelut ovat Mitoron uutta ydintä.
Oma intohimoni on kehittää Mitoron puhdasta ja lempeää linjaa ja jakaa hyvää oloa muillekin.”

Ida

Parturi-kampaaja
”Olen kolmannen luokan opiskelija Mitorossa.
Teen kampaajapalveluita -20% alennuksella.
Olen toiselta ammatiltani stylisti.
Tykkään kampaajatyössäni asiakaspalvelusta ja Mitorossa teen myös intialaista päänhierontaa ja energialeikkauksia. Erikoisvaalennukset ovat myös lähellä sydäntäni.
Tervetuloa asiakkaakseni Mitoroon!”

Biana

Parturi-kampaaja
”Olen työskennellyt Mitorossa parturi-kampaajana viisi vuotta. Tykkään tehdä töitä luonnontuotteilla.
Olen unelma-ammatissani, sillä saan olla työssäni tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa.
Asiakaspalvelu on ihan parasta!
Puhun suomea, englantia, viroa ja venäjää – tervetuloa juttusille ja asiakkaakseni!”

Johanna

Parturi-kampaaja, meikkaaja-maskeeraaja
”Olen kahdeksan vuotta alalla työskennellyt parturi-kampaaja sekä meikkaaja-maskeeraaja Oulusta. Minulta saat perinteisten kampaamopalveluiden lisäksi meikkaukset, kampaukset, hiustenpidennykset eri tekniikoin sekä kasvivärjäykset. Erityisesti inspiroidun pidennyksistä, värjäyksistä ja meikkauksista.
Sydäntäni lähellä ovat eläimet, ja vapaa-aikani vietänkin koirieni kanssa sekä matkustellen.
Lämpimästi tervetuloa Mitoroon!”

Daniel

Parturi-kampaaja, meikkitaiteilija
”Olen parturi-kampaaja ja meikkitaiteilija Daniel Resuli. Teen hiustenleikkauksia, värjäyksiä, kampauksia, meikkauksia sekä kokonaisuuksien suunnittelua. Olen kouluttautunut Wellan master colour expertiksi ja erikoistunut vaalennusvärjäyksiin ja leikkauksiin.
On mahtavaa luoda asiakkaan kanssa visioita ja uusia hiustyylejä. Uskon, että kun hiukset ovat
kunnossa, kaikki on mahdollista! Ja muistathan aina, että olet kaunis.
Olen kotoisin Italiasta, joten voit puhua kanssani suomea, englantia tai italiaa. Tervetuloa
asiakkaakseni Mitoroon!”

Tiina

Ripsientekijä ja kauneuspuolen moniosaaja
”Olen työskennellyt Mitorossa ripsientekijänä kolme vuotta. Lisäkouluttautuminen ja oppien hiominen on minulle tärkeää. Suhtaudun työhöni intohimoisesti ja pidän asiakaspalvelusta.
Rakastan luontoa ja tykkään lomailla maalla.
Ystävät, perhe ja positiivinen elämän asenne pitävät minut hymyssä suin. Valmistun parturi- kampaajaksi tänä vuonna ja Mitorossa minun kampaamo- palveluni ovat -20%. Tervetuloa kaunistumaan.”
Kampaamo Mitoro sai alkunsa vuonna 2002, kun nuoripari Miia Hakkarainen ja Toni Koskimaa päätti luoda Helsinkiin täyden palvelun kampaamon. Paikan, josta asiakas saa halutessaan kerralla kaiken: kampauksen, meikkauksen ja valokuvat. Pariskunnan esikoinen, Robin oli tuolloin 1,5-vuotias. Firma sain nimen Mitoro perustajakolmikkonsa nimien alkutavujen mukaan. Alkuvuosina Miia hoiti kampaukset ja meikit, Toni valokuvasi ja videoi. Näin syntyivät monet häät ja mainokset peruskampaamotyön ohella.
Nyt Mitorossa asiakkaita palvelee kahdeksan hius- ja kauneusalan ammattilaista. Perheeseen on tullut kolme lasta lisää. Valokuvaus ja videointi ovat jääneet, mutta hiukset ja meikit syntyvät edelleen niin arkeen, juhlaan kuin mainoksiinkin.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram