fbpx
AJANVARAUS

PUHDAS JA LEMPEÄ - LUONNONMUKAISTA JA SYDÄMELLÄ

Mitorossa meille on tärkeää, että ihmisillä on Mitorossa ollessaan ja täältä lähtiessä hyvä mieli.
Olemme läsnä asiakkaillemme ja käytämme lahjaamme ja luovuuttamme
toteuttaaksemme heidän toiveensa. Uskomme, että voimme jakaa positiivista energiaa omilla
asenteillamme. Kouluttaudumme vuosittain parhaimmissa koulutuksissa ja haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.
Miia

MIIA

Ekokampaaja ja -meikkaaja
”Olen Mitoron luoja, parturi-kampaaja ja ekokampaaja. Johtamisen erikoisammattitutkinnon tehnyt yrittäjä. Työni ulkopuolella minua johtaa neljä ihanaa lasta.

Mitoro on toinen perheeni, jossa jokainen kampaaja saa olla oman itsensä johtaja. Olen saanut Mitoron tiimiin upeita ammattilaisia, ja ihana yhteishenkemme tuntuu asiakkaille asti.

Olemme lanseeranneet uusia palveluita ja suuntaamme kohti puhtaampaa ja lempeämpää
hiustenhoitoa. Rentouttavat, stressiä poistavat hierontapalvelut ovat Mitoron uutta ydintä.

Oma intohimoni on kehittää Mitoron puhdasta ja lempeää linjaa ja jakaa hyvää oloa muillekin.”

Minttuliina

Kampaaja, kosmetologi
”Olen Minttuliina , Mitoron uusin parturi-kampaaja sekä kosmetologi. Hiusalalla olen toiminut vuosia ja intohimonani on aina ollut  erilaisten hoitojen ja hierontojen yhdistäminen kampaamotyöhön. 

Innostun myös erilaisista väritöistä erikoisvärjäyksistä kasvivärjäyksiin ja tykkään ideoida asiakkaalle uutta! Olen erikoistunut kulmien värjäykseen ja muotoiluun, joten suosittelen niitä kaikille raikkaan ilmeen saamiseksi. 

Kouluttauduttuani kosmetologiksi erityisosaamiseni on kokonaisvaltaisten hoitojen tekeminen.
Uutuutena meiltä saat kasvoja kiinteyttävän Gua Sha kasvo- tai vartalohoidon sekä rentouttavaa klassista kokovartalohierontaa lämmitetyllä hoitopedillä Mitoron alakerrassa.

Intialaisessa päänhieronnassa, sekä energialeikkauksessa pääset kokemaan myös ihanan hartia- ja päänhieronnan. Ne ovat koko kehoa rentouttavia hoitoja mitkä auttavat purentaongelmiin ja niska-hartia jumeihin. 

Tervetuloa asiakkaakseni kampaamopalveluiden ja hoitojen merkeissä Mitoroon !

Biana

Hius-stylisti, luonnonkosmetiikka-asiantuntija
"Hei. Olen Biana. Mitorosta minut on löytänyt parturi-kampaajana jo vuodesta 2014. Kampaamotyössä tärkeintä on asiakkaan kanssa läsnäolo. Työssä minua motivoi alamme koulutukset missä opimme uusimmat tekniikat ja trendit värjäyksistä ja leikkauksista. 

Erikoisosaamistani on Mago-pidennykset sekä balayage- erikoisvärjäykset sekä kasvivärit. Olen työskennellyt vuosien aikana Lorealin, Martixin, Goldwellin sekä Wellan kanssa ja saanut tehdä töitä useiden kouluttajien parissa, jolloin parasta työssäni on jakaa omaa osaamistani asiakkailleni ja luoda uusia hiuksia jokapäivä. 

Uutuutena huippurentouttava ja kiinteyttävä Gua Sha- kasvohieronta mikä on täydellinen lisäpalvelu hiusten ja päänhieronnan yhteyteen. 

Vapaa-ajallani rentoudun kotonani maalla lasten ja kissojeni kanssa touhuten. Tervetuloa rentoutumaan tuoliini!”

Johanna

Parturi-kampaaja, meikkaaja-maskeeraaja
”Olen kahdeksan vuotta alalla työskennellyt parturi-kampaaja sekä meikkaaja-maskeeraaja Oulusta. Minulta saat perinteisten kampaamopalveluiden lisäksi meikkaukset, kampaukset, hiustenpidennykset eri tekniikoin sekä kasvivärjäykset. Erityisesti inspiroidun pidennyksistä, värjäyksistä ja meikkauksista.
Sydäntäni lähellä ovat eläimet, ja vapaa-aikani vietänkin koirieni kanssa sekä matkustellen.
Lämpimästi tervetuloa Mitoroon!”

Kati

Hius-stylisti
”Hei! Olen Kati ja valmistunut parturi-kampaajaksi  vuonna 2011. Kampaajan työssä parasta on luoda jokaiselle asiakkaalle oma tyyli missä on mukava olla, oli se sitten vaativa raidoitustyö tai miehille skarppi parturileikkaus. Teen myös hiustenpidennyksiä.

Värjäyksissä tykkään tehdä erilaisia raidoitustöitä missä suunnitellaan asiakkaalle sopiva sävy, värjäystekniikka, sekä leikkaus.

Teen myös  energialeikkauksia mihin kuuluu intialainen päänhieronta. Se on koko kehoa rentouttava hoito mikä auttaa niska-hartia jumeihin sekä purentalihas jännitykseen.

Uutuutena kasvoja kiinteyttävä Gua Sha kasvohoito mikä tehdään Mitoron alakerrassa lämmitetyllä hoitopedillä rauhallisen musiikin soidessa.
Tervetuloa rentoutumaan Mitoroon.”

Tiina

Hius-stylisti ,ripsientekijä ja kauneuspuolen moniosaaja
”Olen työskennellyt Mitorossa ripsientekijänä 2016 lähtien ja valmistun keväällä 2022 parturi-kampaajaksi. Kouluttautuminen uusien trendien seuraaminen  on minulle tärkeää. 

Suhtaudun työhöni intohimoisesti ja pidän asiakaspalvelusta. Tykkään luoda kokonaisvaltaista kauneutta ja opiskelen työn ohessa valokuvausta. Saan ikuistaa asiakkaan ja kauneuden valokuvaksi.

Rakastan luontoa ja vietän vapaa-aikaa paljon toisessa kodissani maalla Virossa.

Ystävät, perhe ja positiivinen elämän asenne pitävät minut hymyssä suin.  Mitorossa teen ripsienpidennyksiä, parturi-kampaajan töitä sekä Mago-pidennyksiä.

Uutuutena meillä on ihanat kasvoja kiinteyttävät Gua Sha -hoidot mitkä tehdään hoitopedillä Mitoron alakerrassa. Siihen kuuluu kasvojen ja decoltee-alueen puhdistus ja hieronta Gua sha -kivellä. Hoito on todella tehokas kasvolihasten kiinteytyksessä sekä rentouttaa purentalihakset ja auttaa koko ylävartalon jumien rentoutuksessa.

Nähdään Mitorossa. Tervetuloa kaunistumaan.
Kampaamo Mitoro sai alkunsa vuonna 2002, kun nuoripari Miia Hakkarainen ja Toni Koskimaa päätti luoda Helsinkiin täyden palvelun kampaamon. Paikan, josta asiakas saa halutessaan kerralla kaiken: kampauksen, meikkauksen ja valokuvat. Pariskunnan esikoinen, Robin oli tuolloin 1,5-vuotias. 

Firma sain nimen Mitoro perustajakolmikkonsa nimien alkutavujen mukaan. Alkuvuosina Miia hoiti kampaukset ja meikit, Toni valokuvasi ja videoi. Näin syntyivät monet häät ja mainokset peruskampaamotyön ohella.

Nyt Mitorossa asiakkaita palvelee kahdeksan hius- ja kauneusalan ammattilaista. Perheeseen on tullut kolme lasta lisää. Valokuvaus ja videointi ovat siirtyneet Mitorolaisille , ketkä työstämme itse omat luomuksemme. Hiukset ja meikit syntyvät edelleen niin arkeen, juhlaan kuin mainoksiinkin. 

Puhdas ja Lempeä hoitolassamme tarjoamme asiakkaille ripsienpidennyksiä, intialaista päänhierontaa, Gua sha kasvo-ja vartalohoitoja sekä klassista hierontaa.

Ekokampaamopuolella saat hiuksiisi kasvivärjäyksen luomuyrteillä ja ihanalla päänhieronnalla.
Tervetuloa kaunistumaan ja löytämään hehkuva sinä sisältäsi.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram