fbpx
AJANVARAUS

PUHDAS JA LEMPEÄ - LUONNONMUKAISTA JA SYDÄMELLÄ

Mitorossa meille on tärkeää, että ihmisillä on Mitorossa ollessaan ja täältä lähtiessä hyvä mieli.
Olemme läsnä asiakkaillemme ja käytämme lahjaamme ja luovuuttamme
toteuttaaksemme heidän toiveensa. Uskomme, että voimme jakaa positiivista energiaa omilla
asenteillamme. Kouluttaudumme vuosittain parhaimmissa koulutuksissa ja haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.
Miia

MIIA

Ekokampaaja- ja meikkaaja
”Olen Mitoron luoja, parturi-kampaaja, ekokampaaja ja meikkaaja. Johtamisen erikoisammattitutkinnon tehnyt yrittäjä. Työni ulkopuolella minua johtaa neljä ihanaa lasta.
Mitoro on toinen perheeni, jossa jokainen kampaaja saa olla oman itsensä johtaja. Olen saanut Mitoron tiimiin upeita ammattilaisia, ja ihana yhteishenkemme tuntuu asiakkaille asti.
Olemme lanseeranneet uusia palveluita ja suuntaamme kohti puhtaampaa ja lempeämpää
hiustenhoitoa. Rentouttavat, stressiä poistavat hierontapalvelut ovat Mitoron uutta ydintä.
Oma intohimoni on kehittää Mitoron puhdasta ja lempeää linjaa ja jakaa hyvää oloa muillekin.”

Minttuliina

Kampaaja, kosmetologi
”Olen Minttuliina , Mitoron uusin kampaaja sekä kosmetologi. Kampaajana olen toiminut vuosia ja intohimoni on yhdistää kampaamotyöhön rentouttavia hoitoja sekä hierontoja. Tervetuloa asiakkaakseni kampaamopalveluiden tai hoitojen merkeissä. Lisää uusia hoitoja luvassa jo tänä syksynä. Rentouttavassa päänhieronnassa sekä energialeikkauksessa pääset kokemaan myös ihanan hartia- ja päänhieronnan leikkauksen yhteydessä.”

Biana

Hius-stylisti, luonnonkosmettiikka-asiantuntija
Olen parturi-kampaaja ja minut on löytänyt Mitorosta jo vuodesta 2014. Olen kouluttautunut erikoisvaalennuksiin ja  kasviväreihin sekä luonnon yrtteihin hiusten hoidossa.  Erikoisosaamistani on Mago- hiustenpidennykset.
 Kouluttautuminen on tärkeintä alallamme ja siksi käyn vuosittain koulutuksissa, että voimme palvella asiakkaitamme asiantuntevasti ja opimme aina uusimmat trendit maailmalta.
Asiakaspalvelussa tärkeintä on läsnäolo asiakkaan kanssa.  Rentoudun parhaiten kotonani maalla lasten ja kissojen kanssa touhuten.
Puhun suomea, englantia, viroa ja venäjää – tervetuloa juttusille ja asiakkaakseni!”

Johanna

Parturi-kampaaja, meikkaaja-maskeeraaja
”Olen kahdeksan vuotta alalla työskennellyt parturi-kampaaja sekä meikkaaja-maskeeraaja Oulusta. Minulta saat perinteisten kampaamopalveluiden lisäksi meikkaukset, kampaukset, hiustenpidennykset eri tekniikoin sekä kasvivärjäykset. Erityisesti inspiroidun pidennyksistä, värjäyksistä ja meikkauksista.
Sydäntäni lähellä ovat eläimet, ja vapaa-aikani vietänkin koirieni kanssa sekä matkustellen.
Lämpimästi tervetuloa Mitoroon!”

Daniel

Wella Master Coler Expert, Hius-stylisti/meikkitaiteilija 
”Olen parturi-kampaaja ja hiustaiteilija/meikkaaja Daniel Resuli. Olen kouluttautunut  Wellan Color Master  Expertiksi ja pystyn auttamaan sinua haastavienkin hiuskysymysten äärellä. Erikoisvärjäykset ja vaalennukset ovat erikoisalaani. Teen myös hiustenleikkauksia, värjäyksiä, Mago-pidennyksiä, kampauksia, meikkauksia sekä kokonaisuuksien suunnittelua. Rakastan kehittää itseäni alalla ja jakaa tietoa myös muille. Sisälläni asustaa sisäinen kouluttaja.
On mahtavaa luoda asiakkaan kanssa visioita ja uusia hiustyylejä. Uskon, että kun hiukset ovat
kunnossa, kaikki on mahdollista! Ja muistathan aina, että olet kaunis.
Olen kotoisin Italiasta, joten voit puhua kanssani suomea, englantia tai italiaa. Tervetuloa
asiakkaakseni Mitoroon!”

Kati

Hius-stylisti
”Hei! Olen valmistunut vuonna 2011 parturi-kampaajaksi. Mieluisinta kampaajan työssä on luoda jokaiselle oma tyyli missä on mukava olla, oli se sitten vaativa raidoitustyö tai skarppi parturileikkaus. Teen myös hiuspohjanhoitoja sekä energialeikkauksia mihin kuuluu intialainen päänhieronta. Tervetuloa rentoutumaan Mitoroon.”

Tiina

Hius-stylisti ,ripsientekijä ja kauneuspuolen moniosaaja
”Olen työskennellyt Mitorossa ripsientekijänä 2016 lähtien ja valmistun keväällä 2022 parturi-kampaajaksi. Kouluttautuminen uusien trendien seuraaminen  on minulle tärkeää. Suhtaudun työhöni intohimoisesti ja pidän asiakaspalvelusta. Tykkään luoda kokonaisvaltaista kauneutta ja opiskelen työn ohessa valokuvausta. Saan ikuistaa asiakkaan ja kauneuden valokuvaksi.
Rakastan luontoa ja vietän vapaa-aikaa paljon toisessa kodissani maalla Virossa.
Ystävät, perhe ja positiivinen elämän asenne pitävät minut hymyssä suin.  Mitorossa teen ripsienpidennyksiä, parturi-kampaajan töitä sekä Mago-pidennyksiä.
"Nähdään Mitorossa. Tervetuloa kaunistumaan.”
Kampaamo Mitoro sai alkunsa vuonna 2002, kun nuoripari Miia Hakkarainen ja Toni Koskimaa päätti luoda Helsinkiin täyden palvelun kampaamon. Paikan, josta asiakas saa halutessaan kerralla kaiken: kampauksen, meikkauksen ja valokuvat. Pariskunnan esikoinen, Robin oli tuolloin 1,5-vuotias. 

Firma sain nimen Mitoro perustajakolmikkonsa nimien alkutavujen mukaan. Alkuvuosina Miia hoiti kampaukset ja meikit, Toni valokuvasi ja videoi. Näin syntyivät monet häät ja mainokset peruskampaamotyön ohella.

Nyt Mitorossa asiakkaita palvelee kahdeksan hius- ja kauneusalan ammattilaista. Perheeseen on tullut kolme lasta lisää. Valokuvaus ja videointi ovat jääneet, mutta hiukset ja meikit syntyvät edelleen niin arkeen, juhlaan kuin mainoksiinkin.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram