fbpx
AJANVARAUS

Palvelut

Ekokampaamopalvelut

Käytämme värjäyksissä luonnon kasvivärejä ja luonnon yrttejä sekä teemme luonnonmukaisia hiushoitoja. Puhdas ja lempeä -kasvivärjäys tarjoaa vaihtoehdon niille, jotka ovat herkistyneet synteettisille kemikaaleille ja niille, jotka eivät halua enää värjätä hiuksiaan kemikaaleilla. Kasvivärit ovat hiusta ja hiuspohjaa hoitavia värejä. Ne eivät vaurioita hiusta.
Käytämme Radicon- ja Ecopharma-kasvivärejä, jotka ovat luomusertifioituja luonnon kasveista saatuja väriaineita.
Kasviväreillä ei voi vaalentaa, mutta niillä saa kauniita luonnollisia ruskeita ja kuparin eri sävyjä. Vaalennuksiin käytämme savivaalennusta.
Savivaalennus on luonnonmukainen, hellävarainen vaalennustapa. Sitä ei kuitenkaan lueta kasviväriksi, sillä siinä käytetään hapetetta. Vaalennuksen lopputulos on luonnollisempi kuin synteettisellä vaalennusaineella.
Luonnonmukaiset tehohoidot hiuspohjalle ja hiuksille. Kampaaja tutkii hiuspohjasi ja valitsee sinulle sopivat yrtit, jotka ravitsevat ja hoitavat hiusta.

Lue lisää: Kasviväreillä kaunis ja luonnonmukainen väri hiuksiin

Kasviväri - Lyhyet hiukset

Puhdas ja Lempeä kasviväri tai Elumen-suoraväri lyhyille hiuksille. Ei sisällä allergisoivaa ppd:tä, sopii myös raskaana oleville tai alle 16-vuotiaille. Hellävarainen ja hiusta korjaava värjäys. Sisältää leikkauksen ja föönauksen.

Alk. 150.00 €

2 t 15 min

Kasviväri värjäyspaketti - Puolipitkät hiukset

Puhdas ja Lempeä kasviväri tai Elumen-suoraväri puolipitkille hiuksille. Ei sisällä allergisoivaa ppd:tä, sopii myös raskaana oleville tai alle 16-vuotiaille. Hellävarainen ja hiusta korjaava värjäys. Sisältää leikkauksen ja föönauksen.

Alk. 165.00 €

2 t 30 min

Kasviväri värjäyspaketti - Pitkät hiukset

Puhdas ja Lempeä kasviväri tai Elumen-suoraväri pitkille hiuksille. Ei sisällä allergisoivaa ppd:tä, sopii myös raskaana oleville tai alle 16-vuotiaille. Hellävarainen ja hiusta korjaava värjäys. Sisältää leikkauksen ja föönauksen.

Alk. 198.00 €

3 t

Kasviväri väripaketti rentouttavalla hieronnalla ja hiustenleikkauksella

Aloitamme rentouttavan hiustenleikkauspalvelun alakertamme tiloissa kynttilöiden valossa sekä rauhallisen musiikin soidessa . Hieromme ensin hartiat, pään ja käsivarret käyttäen otteita intialaisesta päänhieronnasta . Hieronnan jälkeen hiukset värjätään kasviväreillä tai Elumen väreillä. Lopuksi hiukset muotoonleikataan ja föönataan. Kokonaisvaltaisesti rentouttava ja stressiä poistava värjäyspalvelu.

Alk. 210.00 €

3 t 15 min

Luonnonmukainen yrttihoito hiuksille ja hiuspohjalle (Brahmi, nokkonen, rosmariini)

Brahmi on intialainen yrtti joka hoitaa ja ravitsee hiuspohjaa ja hiuksia. Sitä on tuhansia vuosia käytetty Intiassa hiuspohjan hoidossa. Hoidon jälkeen hiukset tuntuvat vahvemmilta ja pää "kevyemmältä " . Yrtti vaikuttaa kehoon ja mieleen tasapainottavasti. Yrttiä käytetään sisäisesti keskittymiskyvyn ja unettomuuden hoitoon. Hoito sisältää pidennetyn pesupaikkahieronnan ja föönauksen.

Alk. 78.00 €

1 t 15 min

Savivaalennus raidat

Savivaalennuksella raidat omaan luonnonväriin. Savivaalennus on hiukselle hellävaraisempaa ja ei kuivata hiusta samalla tavalla kuin synteettinen vaalennusaine. Lopputulos on muutamaa astetta vaaleampi ja pehmeän luonnollinen.

Alk. 150.00 €

2 t

Hiustenleikkaukset

Kasvoillesi ja tyyliisi sopiva hiusmalli tai muotoon leikkaus. Voit myös tilata ajan rentouttavaan hiustenleikkaukseen, joka aloitetaan hartioiden ja päänhieronnalla.

Lue lisää: Kokeile rentouttavaa hiustenleikkuuta

Hiustenleikkaus

Kampaamoleikkaus sisältää pesun, rentouttavan hiuspohjanhieronnan, sekä hiusten muotoonleikkauksen, viimeistelytuotteet ja föönauksen. Kupponen kahvia tai teetä, sekä hetken omaa aikaa sinulle :)

Alk. 64.00 €

1 t

Föönkampaus - Lyhyet hiukset

Sisältää pesun luonnonmukaisilla hiusten hoitotuotteilla, hiuspohjan rentouttavan hieronnan sekä föönikampauksen. Lisäpalveluiksi suositellaan Olaplex-, savi- tai brahmiyrttihoitoa.

Alk. 45.00 €

30 min

Föönkampaus - Puolipitkät ja pitkät hiukset

Sisältää pesun luonnonmukaisilla hiusten hoitotuotteilla, hiuspohjan rentouttavan hieronnan sekä föönikampauksen. Lisäpalveluiksi suositellaan Olaplex-, savi- tai brahmiyrttihoitoa.

Alk. 55.00 €

45 min

Hiusten mallinmuutosleikkaus

Sisältää rentouttavan hiuspohjan hieronnan, mallinmuutosleikkauksen ja föönkampauksen. Lisäpalveluiksi suositellaan Olaplex-, savi- tai brahmiyrttihoitoa.

Alk. 74.00 €

1 t 30 min

Otsahiusten leikkaus

Otsahiusten leikkaus, ei sisällä pesua.

Alk. 25.00 €

15 min

Rentouttava hiustenleikkauspaketti

Aloitamme rentouttavan hiustenleikkauspalvelun alakertamme tiloissa kynttilöiden valossa sekä rauhallisen musiikin soidessa . Hieromme ensin hartiat, pään ja käsivarret käyttäen otteita intialaisesta päänhieronnasta . Hieronnan jälkeen hiukset pestään, muotoonleikataan ja föönataan. Kokonaisvaltaisesti rentouttava ja stressiä poistava hiustenleikkauspalvelu. Lisäpalveluna suositellaan luonnonmukaista hiusten yrttihoitoa mikä tehostaa hoidon vaikutusta hiuksissa ja hiuspohjassa.

Alk. 92.00 €

1 t 30 min

Hiustenvärjäyspaketit

Teemme perinteisten värjäysten ja liukuvärjäysten lisäksi suosittuja ombré- ja balayage-värjäyksiä. Näyttävässä ombré-tyylissä hiusvärit erottuvat selvästi toisistaan. Balayage-värjäyksessä luonnollinen ja värjätty väri sulautuvat luonnollisesti toisiinsa.

Hiusten värjäyspaketti moniväri/raidat - Lyhyet hiukset

Moniväri tai raidat lyhyille hiuksille, sisältää leikkauksen ja föönauksen.

Alk. 150.00 €

2 t 15 min

Hiusten värjäyspaketti moniväri/raidat - Puolipitkät hiukset

Moniväri tai raidat puolipitkille hiuksille, sisältää leikkauksen ja föönauksen.

Alk. 165.00 €

2 t 30 min

Hiusten värjäyspaketti moniväri/raidat - Pitkät hiukset

Moniväri tai raidat pitkille hiuksille, sisältää leikkauksen ja föönauksen.

Alk. 198.00 €

2 t 55 min

Hiusten värjäyspaketti yhdellä värillä - Lyhyet hiukset

Värjäys yhdellä värillä lyhyille hiuksille, sisältää leikkauksen ja föönauksen . Mikäli haluat raitoja tai useampaa väriä, valitse silloin moniväri/raidat-väripaketti.

Alk. 135.00 €

2 t

Hiusten värjäyspaketti yhdellä värillä - Puolipitkät hiukset

Värjäys yhdellä värillä puolipitkille hiuksille, sisältää leikkauksen ja föönauksen . Mikäli haluat raitoja tai useampaa väriä, valitse silloin moniväri/raidat-väripaketti.

Alk. 150.00 €

2 t 15 min

Hiusten värjäyspaketti yhdellä värillä - Pitkät hiukset

Värjäys yhdellä värillä pitkille hiuksille, sisältää leikkauksen ja föönauksen . Mikäli haluat raitoja tai useampaa väriä, valitse silloin moniväri/raidat-väripaketti.

Alk. 185.00 €

3 t

Tyviväri ja leikkaus

Tyviväri (alle 2cm). Sisältää leikkauksen ja föönauksen. Jos tyvikasvu on pidempi kuin 2 cm niin varaa lyhyiden hiusten värjäys yhdellä värillä. Lisäpalveluna suositellaan Olaplex-hoitoa, joka vahvistaa hiusten kuntoa ja rakennetta.

Alk. 124.00 €

2 t

Erikoisvärjäys/suoravärjäyskonsultaatio

Konsultaatio erikoisvärjäyksiin suoraväreillä, ajanvaraus värjäykseen palvelun yhteydessä.

Maksuton

15 min

Parturileikkaukset

Ammattilaisemme muotoilevat tyyliisi sopivan hiusmallin. Voit myös varata hiustenleikkauksen yhteyteen ajan pidennettyyn pesupaikkahierontaan.

Hiustenleikkaus

Parturileikkaus saksilla ja koneella. Sisältää pesun, rentouttavan hiuspohjan hieronnan ja viimeistelyn. Suosittelemme palvelun yhteyteen pidennettyä pesupaikkahierontaa.

40.00 €

30 min

Koneleikkaus

Koneleikkaus. Ei sisällä saksileikkausta. Pestään tarvittaessa koneajon lopuksi.

Alk. 27.00 €

15 min

Parran muotoilu

Parran lyhennys, rajojen muotoilu ja siistiminen koneella.

Alk. 30.00 €

30 min

Saksileikkaus / muotoonleikkaus

Miesten hiustenleikkaus saksityönä. Sisältää pesun, hiuspohjan hieronnan, leikkauksen ja viimeistelyn. Saksityöhön varataan pidempi aika. Varaa tämä palvelu mikäli haluat erikoisleikkauksen tai hiuksiisi tehdään mallinmuutos.

47.00 €

45 min

Väri ja leikkauspaketti miehille

Miesten hiusten väri ja leikkaus. Sisältää värin/raidat, pesun hiuspohjan hieronnalla, leikkauksen ja viimeistelyn.

Alk. 102.00 €

1 t 30 min

Lasten ja nuorten leikkaukset

Ajankohtaiset suosikkimallit lapsille ja nuorille. Suosittelemme nuorille myös rentouttavaa, pidennettyä päänhierontaa.

Lasten parturileikkaus (7-15 v)

Lasten parturileikkaus saksilla/koneella. Tarvittaessa sisältää pesun ja rentouttavan hiuspohjan hieronnan.

Alk. 38.00 €

30 min

Lasten hiustenleikkaus (alle 7 v)

Alle 7-vuotiaan pienokaisen hiustenleikkaus. Tarvittaessa sisältää pesun luonnonkosmetiikan shampoolla. Tarjoamme lapselle muumitikkarin,ilmoitathan jos lapsellesi ei saa antaa vielä makeisia :)

Alk. 36.00 €

30 min

Lasten kampaamoleikkaus (7-15 v)

Lasten kampaamoleikkaus tai tasoitus. Tarvittaessa sisältää pesun, rentouttavan hiuspohjan hieronnan ja föönauksen.

Alk. 49.00 €

45 min

Lasten lettikampaus

Lasten lettikampaus ei sisällä pesua.

Alk. 20.00 €

15 min

Kampaukset

Teemme kampaukset arkeen ja juhlaan. Aina huolitellun olemuksen salaisuus on pesu+föönikampaus, joka kestää kauniina viikon.

Föönkampaus - Lyhyet hiukset

Sisältää pesun luonnonmukaisilla hiusten hoitotuotteilla, hiuspohjan rentouttavan hieronnan sekä föönikampauksen. Lisäpalveluiksi suositellaan Olaplex-, savi- tai brahmiyrttihoitoa.

Alk. 45.00 €

30 min

Föönkampaus - Puolipitkät ja pitkät hiukset

Sisältää pesun luonnonmukaisilla hiusten hoitotuotteilla, hiuspohjan rentouttavan hieronnan sekä föönikampauksen. Lisäpalveluiksi suositellaan Olaplex-, savi- tai brahmiyrttihoitoa.

Alk. 55.00 €

45 min

Hääkampaus ilman koekampausta

Tulethan kampaukseen puhtailla ja kuivilla hiuksilla. Ajanvarauksen viestikenttään voit lisätä toiveita kampauksesta (esim. kiharoita, nuttura tms.), minkä pituiset hiukset on kyseessä ja tuleeko hiuskoristeita tai huntua.

130.00 €

1 t 40 min

Hääkampaus koekampauksella

Tulethan kampaukseen puhtailla ja kuivilla hiuksilla. Ajanvarauksen viestikenttään voit lisätä toiveita kampauksesta (esim. kiharoita, nuttura tms.), minkä pituiset hiukset on kyseessä ja tuleeko hiuskoristeita tai huntua. Koekampaus tehdään yleensä n. 1-2 viikkoa ennen hääpäivää ja tähän on varattava erikseen aika.

160.00 €

1 t 50 min

Juhlakampaus

Juhlakampaus, nutturakampaus jossa hiukset kokonaan tai osittain kiinni. Tulethan kampaukseen puhtailla ja kuivilla hiuksilla.

Alk. 90.00 €

1 t 30 min

Kampaus

Kampaus (45 min). hiusten kiharrus muotoiluraudalla tai lettikampaus. Tulethan kampaukseen puhtailla ja kuivilla hiuksilla.

Alk. 65.00 €

45 min

Kampaus (Letti tai hiusten suoristus)

Letti tai hiusten suoristus muotoiluraudalla. Tulethan kampaukseen puhtailla ja kuivilla hiuksilla.

35.00 €

30 min

Rullakampaus - Lyhyet hiukset

Kampaus rullilla lyhyille hiuksille. Sisältää pesun, rentouttavan hiuspohjan hieronnan ja kampauksen.

70.00 €

1 t

Rullakampaus - Pitkät hiukset

Kampaus rullilla pitkille hiuksille. Sisältää pesun, rentouttavan hiuspohjan hieronnan ja kampauksen.

80.00 €

1 t 30 min

Rentouttavat hoidot

Intialainen päänhieronta ( sis. hartiat ja kasvot 30 min)

Intialainen päänhieronta on istualtaan tehtävä koko kehoa rentouttava hoito. Se sisältää hartia-, niska, ja päänhieronnan. Painelemme myös kasvojen akupisteitä. Hoito auttaa lihasjännitykseen ja poistaa kehon stressiä. Hoidon yhteyteen voit valita luonnonmukaisen yrttitehohoidon hiuksillesi. Hieronta tehohoidon yhteydessä vilkastuttaa verenkiertoa ja tehostaa hoidon vaikutusta hiuksissa ja hiuspohjassa. Hoito ilman pesua 30 min . Hieronnan osuus 20 min ja tarjoamme kupposen yrttiteetä. Hoitoa ei suositella jos olet raskaana tai lääkekuurilla kehon puhdistusreaktion vuoksi.

Alk. 47.00 €

45 min-1 h

Luonnonmukainen yrttihoito hiuksille ja hiuspohjalle (Brahmi, nokkonen, rosmariini)

Brahmi on intialainen yrtti joka hoitaa ja ravitsee hiuspohjaa ja hiuksia. Sitä on tuhansia vuosia käytetty intiassa hiuspohjan hoidossa. Hoidon jälkeen hiukset tuntuvat vahvemmilta ja pää "kevyemmältä " . Yrtti vaikuttaa kehoon ja mieleen tasapainottavasti. Yrttiä käytetään sisäisesti keskittymiskyvyn ja unettomuuden hoitoon. Hoito sisältää pidennetyn pesupaikkahieronnan ja föönauksen.

Alk. 78.00 €

1 t 15 min

Puhdas ja lempeä syvärentouttava hoito hoitopedillä tai tuolilla.

Koko kehoa syvärentouttava hoito tehdään hoitopedillä tai tuolilla vaatteiden päältä. Hoidossa käydään keho läpi craniosakral-otteita käyttäen. Pään ja kasvojen alue käsitellään hellästi akupisteitä painamalla. Hoito on koko kehoa rentouttava ja stressiä poistava käsittely, missä kehon oma rytmi tasoittuu ja sen luontainen palautuminen alkaa. Ajanvaraukset vain puhelimitse.

68.00 €

1 t

Puhdas ja Lempeä väripaketti (Kasviväri tai Elumen) rentouttavalla hieronnalla ja hiustenleikkauksella

Aloitamme rentouttavan hiustenleikkauspalvelun alakertamme tiloissa kynttilöiden valossa sekä rauhallisen musiikin soidessa . Hieromme ensin hartiat, pään ja käsivarret käyttäen otteita intialaisesta päänhieronnasta . Hieronnan jälkeen hiukset värjätään kasviväreillä tai Elumen-suoraväreillä. Lopuksi hiukset muotoonleikataan ja föönataan. Kokonaisvaltaisesti rentouttava ja stressiä poistava värjäyspalvelu.

Alk. 210.00 €

3 t 15 min

Kiharakäsittelyt

Permanentti ja leikkaus värin kirkastuksella - Lyhyet hiukset

Kiharapermanentti ja väriä kirkastava kevytväri lyhyille hiuksille. Sisältää leikkauksen ja viimeistelyn.

Alk. 170.00 €

2 t 30 min

Permanentti ja leikkaus värin kirkastuksella - Pitkät hiukset

Kiharapermanentti ja väriä kirkastava kevytväri pitkille hiuksille. Sisältää leikkauksen ja viimeistelyn.

Alk. 192.00 €

3 t

Permanentti ja leikkaus - Lyhyet hiukset

Kiharapermanentti ja hiustenleikkaus lyhyille hiuksille.

Alk. 150.00 €

2 t

Permanentti ja leikkaus - Puolipitkät hiukset

Kiharapermanentti ja hiustenleikkaus puolipitkille hiuksille.

Alk. 165.00 €

2 t 30 min

Permanentti ja leikkaus - Pitkät hiukset

Kiharapermanentti ja hiustenleikkaus pitkille hiuksille erikoisrullauksella.

Alk. 185.00 €

3 t

Hiustenpidennykset

Hiustenpidennys

Hiustenpidennyksellä saat hiuksiisi lisää pituutta, tuuheutta ja vaikka raitoja. Voit varata ajan puhelimitse. Hinnoittelu riippuu hiuksen pituudesta, määrästä ja pidennystekniikasta.

Alk. 260.00 €

Alk. 2 h

Hiustenpidennyskonsultaatio

Hiustenpidennyskonsultaatiossa suunnittelemme henkilökohtaisesti hiustesi halutun mitan, värin ja lopputuloksen. Konsultaatio on maksuton.

Maksuton

30 min

Meikkauspalvelut

Iltameikki / Juhlameikki

Juhlameikki, iltameikki (pohjustus, korostukset ja varjostukset, voimakkaampi silmämeikki esim. smokey eye ja huulet). Käytämme upeaan ja kestävään meikkiin laadukasta ja ihoa hoitavaa italialaista Eva Garden-meikkisarjaa.

Alk. 70.00 €

1 t

Päivämeikki

Päivämeikki (pohjustus, korostukset ja varjostukset, kevyt silmämeikki ja huulet). Käytämme upeaan ja kestävään meikkiin laadukasta ja ihoa hoitavaa italialaista Eva Garden-meikkisarjaa.

55.00 €

45 min

Häämeikki ilman koemeikkiä

Häämeikki (pohjustus, korostukset ja varjostukset, silmämeikki, irtoripsitupsut, huulet ja dekoltee). Käytämme upeaan ja kestävään meikkiin laadukasta ja ihoa hoitavaa italialaista Eva Garden-meikkisarjaa.

104.00 €

1 t

Häämeikki koemeikillä

Häämeikki (pohjustus, valot ja varjot, silmämeikki, irtoripsitupsut, huulet ja dekoltee). Koemeikki tehdään yleensä n. 1-2 viikkoa ennen hääpäivää ja tähän on varattava aika erikseen. Käytämme upeaan ja kestävään meikkiin laadukasta ja ihoa hoitavaa italialaista Eva Garden-meikkisarjaa.

134.00 €

1 t

Meikkikonsultaatio

Meikkikonsultaatio on veloitukseton ja sen tekee Daniel Resuli. Hän toimii myös meikkisarjamme Eva Gardenin kouluttajana ja hänellä on sarjasta uusimmat meikkivinkit. Sarja on italialainen ja siinä on huippulaatuiset raaka-aineet ja pigmentit.

Maksuton

30 min

Ripsienpidennykset

Volyymiripset

Volyymiripset ovat tuuheammat ja kevyemmät kuin perinteiset ripsienpidennykset. Ne eivät vaurioita omia ripsiä ja näyttävät luonnollisilta ja upeilta.

115.00 €

2 t

Volyymiripsihuolto

Volyymiripset tulee huoltaa noin 3 viikon välein. Näin omat ripset eivät vaurioidu ja ripset näyttävät hyviltä.

85.00 €

1 t 30 min

Perinteiset ripsienpidennykset

Perinteiset ripsienpidennykset ovat omia ripsiä pidentävät ja tuuhentavat. Niillä saat luonnollisen ilmeen ja et tarvitse ripsiväriä.

Alk. 87.00 €

2 t

Olaplex-hoidot hiuksille

Olaplex-hoitokäsittely - Lyhyet hiukset

Hiuksen kuitukerrosta korjaava ja parantava hoitokäsittely, joka suojaa ja vahvistaa hiuksia. Olaplex-käsittely voidaan tehdä kaikkien kemiallisten käsittelyjen yhteydessä. Sisältää föönikampauksen muotoilutuotteilla.

Alk. 78.00 €

1 t

Olaplex-hoitokäsittely - Puolipitkät ja pitkät hiukset

Hiuksen kuitukerrosta korjaava ja parantava hoitokäsittely, joka suojaa ja vahvistaa hiuksia. Olaplex-käsittely voidaan tehdä kaikkien kemiallisten käsittelyjen yhteydessä. Sisältää föönikampauksen muotoilutuotteilla.

Alk. 90.00 €

1 t 15 min

Olaplex-hoitokäsittely - palvelun yhteydessä

Olaplex-hoitokäsittely palvelun yhteydessä on helppo sisällyttää värjäyksen tai kiharakäsittelyn yhteyteen.

Alk. 30 e

15 min
Takaisin ylös
AJANVARAUS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram