fbpx
AJANVARAUS

HYVÄN OLON KAMPAAMOPalvelut

Hiustenvärjäysmenu

Hiusten värjäys Wellan laadukkailla tuotteilla tuo hiuksiin upeaa kiiltoa ja hoitaa samalla hiuksiasi! Värjäyksen avulla voimme korostaa kauniisti hiustesi luonnollista tyyliä tai luoda upeita värimuutoksia.

Hiusten raidoitus voidaan tehdä erilaisilla tekniikoilla, kuten suositulla balayage-, Babylights- tai face framing -korostusraidoilla. Lopputulos räätälöidään aina sinun tyylisi ja toiveidesi mukaan.

Erikoisvärjäyshinnat sisältävät hiustenvärjäyksen, raidat, glossing-kiiltosävyn sekä leikkauksen. Valitse ajanvarauksesta raidat/erikoisvärjäys halutessasi balayage- tai monisävyvärjäyksen itsellesi.

 

Balayage/monisävyvärjäyspaketti. Sis. Glossing kiiltosävy leikkauksella ja föönauksella - Lyhyet hiukset

Balayage/erikoisraidat ja Glossing kiiltosävy lyhyille hiuksille. Sisältää leikkauksen ja föönauksen.

Alk. 185 €

2 t 30 min

Balayage/monisävyvärjäyspaketti. Sis. Glossing kiiltosävy leikkauksella ja föönauksella - Puolipitkät hiukset

Balayage/erikoisraidat ja Glossing kiiltosävy lyhyille hiuksille. Sisältää leikkauksen ja föönauksen.

Alk. 210 €

3 t

Balayage/monisävyvärjäyspaketti. Sis. Glossing kiiltosävy leikkauksella ja föönauksella - Pitkät hiukset

Raidat ja sävytys pitkille hiuksille, sisältää leikkauksen ja föönauksen.

Alk. 230 €

3 t 30 min

Hiusten värjäys ja leikkaus - Lyhyet hiukset

Hiusten värjäys lyhyille hiuksille, palvelu sisältää leikkauksen ja föönauksen (lisäpalveluna Glossing kiiltosävy).

Alk. 158 €

2 t

Hiusten värjäys ja leikkaus - Puolipitkät hiukset

Hiusten värjäys puolipitkille hiuksille, sisältää leikkauksen ja föönauksen (lisäpalveluna Glossing kiiltosävy).

Alk. 173 €

2 t 15 min

Hiusten värjäys ja leikkaus - Pitkät hiukset

Hiusten värjäys pitkille hiuksille, sisältää leikkauksen ja föönauksen (lisäpalveluna Glossing kiiltosävy).

Alk. 198 €

3 t

Hiusten raidat, sävy ja leikkaus - Lyhyet hiukset

Raidat ja sävy lyhyille hiuksille, palvelu sisältää leikkauksen ja föönauksen.

Alk. 173 €

2 t

Hiusten raidat, sävy ja leikkaus - Puolipitkät hiukset

Raidat ja sävy puolipitkille hiuksille, sisältää leikkauksen ja föönauksen.

Alk. 188 €

3 t

Hiusten raidat, sävy ja leikkaus - Pitkät hiukset

Raidat ja sävy pitkille hiuksille, sisältää leikkauksen ja föönauksen.

Alk. 218 €

3 t

Tyviväri ja leikkaus

Tyviväri (alle 2 cm). Sisältää leikkauksen ja föönauksen (lisäpalveluna Glossing kiiltosävy).

Alk. 142 €

1 t 45 min

Tyvivaalennus ja sävy (värin korjaus)

Tyvivaalennus eli värinkorjaus kuuluu erikoisvärjäyksiin. Siinä vaalennetaan tyvi ja tasoitetaan pituus.

Alk. 210 €

3 t 30 min

Erikoisvärjäys/suoravärjäyskonsultaatio

Konsultaatio erikoisvärjäyksiin suoraväreillä, ajanvaraus värjäykseen palvelun yhteydessä.

Maksuton

Hiustenleikkausmenu

Kasvoillesi ja tyyliisi sopiva hiusmalli tai muotoonleikkaus. Voit myös tilata ajan rentouttavaan Hair Spa hiustenleikkaukseen, joka aloitetaan hartioiden ja päähieronnalla hoitohuoneessamme.

Lue lisää: Kokeile rentouttavaa hiustenleikkuuta tai energialeikkausta

 

Hiustenleikkaus

Sisältää pesun, rentouttavan Hair Spa päähieronnan, sekä hiusten muotoonleikkauksen, viimeistelytuotteet ja föönauksen. Kupponen kahvia tai teetä, sekä hetken omaa aikaa sinulle.

Alk. 72 €

1 t

Hiusten mallinmuutosleikkaus

Sisältää pesun, rentouttavan Hair Spa päähieronnan, sekä hiusten mallinmuutosleikkauksen, viimeistelytuotteet ja föönauksen. Kupponen kahvia tai teetä, sekä hetken omaa aikaa sinulle.

Alk. 82 €

1 t 15 min

Otsahiusten leikkaus

Otsahiusten leikkaus, ei sisällä pesua.

Alk. 27 €

30 min

Hiusten tasausleikkaus

Sisältää pesun, rentouttavan Hair Spa päähieronnan, sekä hiusten tasausleikkauksen, viimeistelytuotteet ja föönauksen. Kupponen kahvia tai teetä, sekä hetken omaa aikaa sinulle.

Alk. 59 €

45 min

Energialeikkaus

Aloitamme Energialeikkauksen alakertamme tiloissa kynttilöiden valossa sekä rauhallisen musiikin soidessa. Energialeikkaus on holistinen palvelukokonaisuus, jossa pyritään löytämään täydellinen tasapaino sisäisen ja ulkoisen kauneuden välille. Tarkoituksena on auttaa hiuksia asettumaan omalle luonnolliselle paikalleen, kontrolloimatta hiusta. Leikkaus on tekninen leikkaus missä poistetaan kulmat ja hiukset leikataan pyöreässä kehälinjassa. Energialeikkaukseen kuuluu olennaisena osana intialainen päänhieronta missä hieromme hartiat, pään ja käsivarret. Lopuksi koko keho rentoutetaan Kraniosakraalihoidolla mikä rauhoittaa hermostoa ja poistaa kehoa stressitilasta. Voit saada tämän palvelun myös hiljaisuudessa, jolloin käymme vain tekniset leikkaukseen liittyvät asiat läpi ennen aloitusta. Näin voit nauttia omasta rauhasta ja hiljaisuudesta.

Alk. 115 €

1 t 30 min

Rentouttava Hair Spa hiustenleikkauspaketti

Aloitamme rentouttavan hiustenleikkauspalvelun alakertamme tiloissa kynttilöiden valossa sekä rauhallisen musiikin soidessa. Hieromme ensin hartiat, pään ja käsivarret käyttäen otteita intialaisesta päänhieronnasta. Hieronnan jälkeen hiukset pestään, muotoonleikataan ja föönataan. Kokonaisvaltaisesti rentouttava ja stressiä poistava hiustenleikkauspalvelu. Hoito vilkastuttaa verenkiertoa ja antaa energiaa arkeen. Pieni luxus hetki kampaamo käynnin yhteyteen. Voit saada tämän palvelun myös hiljaisuudessa, jolloin käymme vain tekniset leikkaukseen liittyvät asiat läpi ennen aloitusta. Näin voit nauttia omasta rauhasta ja hiljaisuudesta.

Alk. 110 €

1 t 30 min

Lasten ja nuorten leikkaukset

Ajankohtaiset suosikkimallit lapsille ja nuorille. Suosittelemme nuorille myös rentouttavaa, pidennettyä Hair Spa päänhierontaa.

 

Kampaukset

Teemme kampaukset arkeen ja juhlaan. Aina huolitellun olemuksen salaisuus on pesu+föönikampaus, joka kestää kauniina viikon.

 

Föönikampaus - Lyhyet hiukset

Sisältää pesun luonnonmukaisilla hiusten hoitotuotteilla, hiuspohjan rentouttavan Hair Spa hieronnan sekä föönikampauksen. Lisäpalveluiksi suositellaan Olaplex-, Glossing tai hiusten tehohoitoja.

Alk. 50 €

30 min

Föönikampaus - Puolipitkät ja pitkät hiukset

Sisältää pesun luonnonmukaisilla hiusten hoitotuotteilla, hiuspohjan rentouttavan hieronnan sekä föönikampauksen. Lisäpalveluiksi suositellaan Olaplex-, Glossing tai hiusten tehohoitoja.

Alk. 60 €

45 min

Juhlakampaus

Juhlakampaus, nutturakampaus jossa hiukset kokonaan tai osittain kiinni. Tulethan kampaukseen puhtailla ja kuivilla hiuksilla.

Alk. 96 €

1 t 30 min

Kampaus

Kampaus (45 min). hiusten kiharrus muotoiluraudalla tai lettikampaus. Tulethan kampaukseen puhtailla ja kuivilla hiuksilla.

Alk. 70 €

45 min

Kampaus (Letti tai hiusten suoristus)

Letti tai hiusten suoristus muotoiluraudalla. Tulethan kampaukseen puhtailla ja kuivilla hiuksilla.

42 €

30 min

Rullakampaus - Lyhyet hiukset

Kampaus rullilla lyhyille hiuksille. Sisältää pesun, rentouttavan hiuspohjan Hair Spa hieronnan ja kampauksen.

70 €

1 t

Rullakampaus - Pitkät hiukset

Kampaus rullilla pitkille hiuksille. Sisältää pesun, rentouttavan hiuspohjan Hair Spa hieronnan ja kampauksen.

80 €

1 t 30 min

Hääkampaus ilman koekampausta

Elämäsi tärkein kampaus. Tutustu Mitoron häämenuun ja räätälöidään kampaus sinun toiveiden mukaan. Tulethan kampaukseen puhtailla ja kuivilla hiuksilla. Ajanvarauksen viestikenttään voit lisätä toiveita kampauksesta (esim. kiharoita, nuttura tms.), minkä pituiset hiukset on kyseessä ja tuleeko hiuskoristeita tai huntua.

162 €

1 t 40 min

Hääkampaus koekampauksella

Elämäsi tärkein kampaus. Tutustu Mitoron häämenuun ja räätälöidään kampaus sinun toiveiden mukaan. Tulethan kampaukseen puhtailla ja kuivilla hiuksilla. Ajanvarauksen viestikenttään voit lisätä toiveita kampauksesta (esim. kiharoita, nuttura tms.), minkä pituiset hiukset on kyseessä ja tuleeko hiuskoristeita tai huntua. Koekampaus tehdään yleensä n. 1-2 viikkoa ennen hääpäivää ja tähän on varattava erikseen aika.

182 €

1 t 50 min

Rentouttavat hoidot

Intialainen päänhieronta (sis. hartiat ja kasvot 30 min)

Intialainen päänhieronta tehdään istualtaan tai hoitopedillä ja on koko kehoa rentouttava hoitomuoto. Se sisältää hartia-, niska-, ja päähieronnan. Painelemme myös kasvojen akupisteitä. Hoito auttaa lihasjännitykseen, purentaongelmiin sekä poistaa koko kehon stressiä. Hoidon yhteyteen voit valita lisäpalveluna luonnonmukaisen yrttitehohoidon hiuksillesi. Hieronta tehohoidon yhteydessä vilkastuttaa verenkiertoa ja tehostaa hoidon vaikutusta hiuksissa ja hiuspohjassa. Hieronnan osuus 45 min. Lisäpalveluna myös kraniosakraaliterapia toimii hyvin intialaisen päänhieronnan kanssa. Hoidon jälkeen tarjoamme yrttiteetä ja saat levähtää rauhassai hoitohuoneessamme. Intialaista päähierontaa ei suositella jos olet raskaana ( alle 3 kk) tai lääkekuurilla kehon puhdistusreaktion vuoksi. Miniloma arjen keskellä missä koko keho rentoutuu.

68 €

1 t

Kraniosakraaliterapia

Kraniosakraaliterapia eli CST on hoitomuoto, joka tukee kehon itsekorjaamismekanismia. Sillä pyritätään korjaamaan kehon eri järjestelmien epätasapaino- ja jännitystiloja. Kraniolla on vaikutus mm. hengitys-, hermosto- ja liikuntaelimistöön. Hoitomuotona se on kevyt ja rentouttava, millä pyritään rauhoittamaan oman kehon rytmiä ja stressitiloja. Kraniosakraaliterapiaa käytetään usein hoitamaan erilaisia fysiologisia ja psykologisia ongelmia, kuten päänsärkyjä, migreeniä, selkäkipuja, stressiä, unihäiriöitä, masennusta ja ahdistusta. Terapiaa voi käyttää myös yleisen rentoutumisen edistämiseen ja kehon energiatason nostamiseen.

70 €

1 t

Energialeikkaus

Aloitamme Energialeikkauksen alakertamme tiloissa kynttilöiden valossa sekä rauhallisen musiikin soidessa . Energialeikkaus on holistinen palvelukokonaisuus, jossa pyritään löytämään täydellinen tasapaino sisäisen ja ulkoisen kauneuden välille. Tarkoituksena on auttaa hiuksia asettumaan omalle luonnolliselle paikalleen, kontrolloimatta hiusta. Leikkaus on tekninen leikkaus missä poistetaan kulmat ja hiukset leikataan pyöreässä kehälinjassa. Energialeikkaukseen kuuluu olennaisena osana intialainen päänhieronta missä hieromme hartiat, pään ja käsivarret. Lopuksi koko keho rentoutetaan Kraniosakraalihoidolla mikä rauhoittaa hermostoa ja poistaa kehoa stressitilasta. Voit saada tämän palvelun myös hiljaisuudessa, jolloin käymme vain tekniset leikkaukseen liittyvät asiat läpi ennen aloitusta. Näin voit nauttia omasta rauhasta ja hiljaisuudesta.

Alk. 115 €

1 t

Rentouttava Hair Spa hiustenleikkauspaketti

Aloitamme rentouttavan hiustenleikkauspalvelun alakertamme tiloissa kynttilöiden valossa sekä rauhallisen musiikin soidessa . Hieromme ensin hartiat, pään ja käsivarret käyttäen otteita intialaisesta päänhieronnasta . Hieronnan jälkeen hiukset pestään, muotoonleikataan ja föönataan. Kokonaisvaltaisesti rentouttava ja stressiä poistava hiustenleikkauspalvelu. Hoito vilkastuttaa verenkiertoa ja antaa energiaa arkeen. Pieni luxus hetki kampaamo käynnin yhteyteen. Voit saada tämän palvelun myös hiljaisuudessa, jolloin käymme vain tekniset leikkaukseen liittyvät asiat läpi ennen aloitusta. Näin voit nauttia omasta rauhasta ja hiljaisuudesta.

Alk. 110 €

2 t 15 min

Gua Sha -kasvohoito

Gua Sha-kasvohieronnassa hyödynnetään kiinalaiseen lääketieteeseen perustuvuvaa gua sha menetelmää, missä hierotaan Gua sha kiveä käyttäen kasvot, decolte ja päänalue. Hoito kiinteyttää ja elvyttää ihoa aktivoimalla kasvojen lymfapisteitä. Juonteet ja rypyt häivenevät sekä turvotus laskee ja ihon väri tasoittuu. Alkupuhdistuksen jälkeen kasvoille imeytetään seerumit ja tehoainneet minkä jälkeen hieronta tehdään luonnon öljyillä, mitkä eivät tuki ihoa.

Alk. 92 €

1 t 30 min

Kiharakäsittelyt

Permanentti ja leikkaus värin kirkastuksella - Lyhyet hiukset

Kiharapermanentti ja väriä kirkastava kevytväri lyhyille hiuksille. Sisältää leikkauksen ja viimeistelyn.

Alk. 174 €

2 t 30 min

Permanentti ja leikkaus värin kirkastuksella - Pitkät hiukset

Kiharapermanentti ja väriä kirkastava kevytväri pitkille hiuksille. Sisältää leikkauksen ja viimeistelyn.

Alk. 196 €

3 t

Permanentti ja leikkaus - Lyhyet hiukset

Kiharapermanentti ja hiustenleikkaus lyhyille hiuksille.

Alk. 164 €

2 t

Permanentti ja leikkaus - Puolipitkät hiukset

Kiharapermanentti ja hiustenleikkaus puolipitkille hiuksille.

Alk. 179 €

2 t 30 min

Permanentti ja leikkaus - Pitkät hiukset

Kiharapermanentti ja hiustenleikkaus pitkille hiuksille erikoisrullauksella.

Alk. 205 €

3 t

Olaplex-hoidot hiuksille

Olaplex/Wellaplex-hoitokäsittely - Lyhyet hiukset

Hiuksen kuitukerrosta korjaava ja parantava hoitokäsittely, joka suojaa ja vahvistaa hiuksia. Olaplex-käsittely voidaan tehdä kaikkien kemiallisten käsittelyjen yhteydessä. Sisältää föönikampauksen muotoilutuotteilla.

Alk. 80 €

1 t

Olaplex/Wellaplex-hoitokäsittely - Puolipitkät ja pitkät hiukset

Hiuksen kuitukerrosta korjaava ja parantava hoitokäsittely, joka suojaa ja vahvistaa hiuksia. Olaplex-käsittely voidaan tehdä kaikkien kemiallisten käsittelyjen yhteydessä. Sisältää föönikampauksen muotoilutuotteilla.

Alk. 92 €

1 t 15 min

Olaplex/Wellaplex-hoitokäsittely - palvelun yhteydessä

Olaplex-hoitokäsittely palvelun yhteydessä on helppo sisällyttää värjäyksen tai kiharakäsittelyn yhteyteen.

Alk. 35 €

15 min

Hiustenpidennykset

Hiustenpidennys

Hiustenpidennyksellä saat hiuksiisi lisää pituutta, tuuheutta ja vaikka raitoja. Voit varata ajan puhelimitse. Hinnoittelu riippuu hiuksen pituudesta, määrästä ja pidennystekniikasta.

Alk. 264 €

Alk. 2 h

Hiustenpidennyskonsultaatio

Hiustenpidennyskonsultaatiossa suunnittelemme henkilökohtaisesti hiustesi halutun mitan, värin ja lopputuloksen. Konsultaatio on maksuton.

Maksuton

30 min

Meikkauspalvelut

Iltameikki / Juhlameikki

Juhlameikki, iltameikki (pohjustus, korostukset ja varjostukset, voimakkaampi silmämeikki esim. smokey eye ja huulet). Käytämme upeaan ja kestävään meikkiin laadukasta ja ihoa hoitavaa italialaista Eva Garden-meikkisarjaa.

Alk. 80 €

1 t

Päivämeikki

Päivämeikki (pohjustus, korostukset ja varjostukset, kevyt silmämeikki ja huulet). Käytämme upeaan ja kestävään meikkiin laadukasta ja ihoa hoitavaa italialaista Eva Garden-meikkisarjaa.

60 €

45 min

Häämeikki ilman koemeikkiä

Häämeikki (pohjustus, korostukset ja varjostukset, silmämeikki, irtoripsitupsut, huulet ja dekoltee). Käytämme upeaan ja kestävään meikkiin laadukasta ja ihoa hoitavaa italialaista Eva Garden-meikkisarjaa.

120 €

1 t

Häämeikki koemeikillä

Häämeikki (pohjustus, valot ja varjot, silmämeikki, irtoripsitupsut, huulet ja dekoltee). Koemeikki tehdään yleensä n. 1-2 viikkoa ennen hääpäivää ja tähän on varattava aika erikseen. Käytämme upeaan ja kestävään meikkiin laadukasta ja ihoa hoitavaa italialaista Eva Garden-meikkisarjaa.

160 €

1 t

Meikkikonsultaatio

Meikkikonsultaatio on veloitukseton ja sen tekee Daniel Resuli. Hän toimii myös meikkisarjamme Eva Gardenin kouluttajana ja hänellä on sarjasta uusimmat meikkivinkit. Sarja on italialainen ja siinä on huippulaatuiset raaka-aineet ja pigmentit.

Maksuton

30 min

Ripsienpidennykset

Volyymiripset

Volyymiripset ovat tuuheammat ja kevyemmät kuin perinteiset ripsienpidennykset. Ne eivät vaurioita omia ripsiä ja näyttävät luonnollisilta ja upeilta.

120 €

2 t

Volyymiripsihuolto

Volyymiripset tulee huoltaa noin 3 viikon välein. Näin omat ripset eivät vaurioidu ja ripset näyttävät hyviltä.

89 €

1 t 30 min

Ripsienpidennys (klassinen)

Perinteiset ripsienpidennykset ovat omia ripsiä pidentävät ja tuuhentavat. Niillä saat luonnollisen ilmeen ja et tarvitse ripsiväriä.

Alk. 105 €

2 t

Hybridiripset

Hybridiripsissä yhdistyvät luonnollisen kevyet ja pitkät volyymiripset yhdessä tähtimäisen kaaren linjassa, sekoittaen yhteen klassisia ja volyymiripsiä

125 €

2 t 20 min

Kynsien geelilakkaukset

Kynsien geelilakkaukset

Omaa kynttä vahvistava geelilakkaus, ei vahingoita kynttä. Upean kiiltävä lakkaus joka kestää. Valittavina useita eri lakkavaihtoehtoja. Teemme kynnet laadukkailla Ritzy lakoilla mitkä kestävät hyvin ja niistä on poistettu allergeenit mitkä voivat aiheuttaa allergioita. Suosittelemme lisäksi parafiinihoitoa käsille.

55 €

60 min

Kynsien geelilakkaus / huolto

Geelilakkaus ja huolto. Kerrothan ajanvarauksessa jos geelikynnet on tehty muualla. Varaamme silloin enemmän aikaa. Tiinan geelikynnet ovat laadukkaat ja pysyvät pitkään. Kädet ja omat kynnet pysyvät hyvässä kunnossa. Upeat kädet ovat naisen käyntikortti

85 €

90 min

Manikyyri

Manikyyri sis. kynsinauhojen ja kynsien hoito, käsien hieronta, sekä kynsien lakkaus.

45 €

45 min

Sokerointi

Sokerointi

Sokeroinnilla saat ihokarvat pidemmäksi aikaa pois ja se jättää ihon pehmeäksi.

Alk. 48 €

45 min
Takaisin ylös
AJANVARAUS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram