EKOKAMPAAMO HELSINGISSÄ.

Puhdas ja Lempeä Mitoro
VARAA aikasi LAAJALAHDENTIE 18 uudistettuun Mitoroon.

 

HYVÄÄ OLOA.

Ota tauko arjesta hemmotteluhoidoilla

 

PUHDASTA KAUNEUTTA.

Puhtailla raaka-aineilla

 

PUHDAS JA LEMPEÄ MITORO

Munkkiniemessä

1
1

Ekokampaamopalvelut ovat suuressa kasvussa.  Kasvivärit (puhdas ja lempeä värjäykset)  tarjoavat vaihtoehdon niille, jotka ovat herkistyneet synteettisille kemikaaleille ja niille, jotka eivät halua enää värjätä hiuksiaan kemikaaleilla.

Puhdas ja lempeä värjäyksissä  käytämme Radicon kasvivärejä mitkä ovat luomu  sertifioituja luonnon kasveista saatuja väriaineita .

RENTOUTTAVA HIUSTENLEIKKAUSPAKETTI (energialeikkaus):

Rentouttava hiustenleikkauspaketti pohjautuu energialeikkaukseen. Siihen kuuluu olennaisena osana intialainen päänhieronta.

Työ aloitetaan rentouttavalla hieronnalla,  missä käytämme luonnon öljyjä. Öljyn tarkoitus on pehmentää, rauhoittaa, kosteuttaa  hiuspohjan ihoa. Hieronnan jälkeen hiukset pestään luonnonmukaisella shampoolla.

Leikkaus itsessään on hyvin tekninen . Hiuksia kammataan monesta suunnasta.  Puhtaimmillaan energialeikkaus on, kun hiuksia on kammattu leikkauksen aikana niin, että ne ovat kuivat. Hius asettuu omaan muotoonsa ja leikkaus on itsessään kampaus.

Energialeikkaus nimi on monelle vieras ja herättää paljon kysymyksiä. Olemme lanseeranneet nimelle energialeikkaus oman palvelunimen, rentouttava hiustenleikkaus.

RENTOUTTAVA, SRESSIÄ POISTAVA HIERONTAPAKETTI (intialainenpäänhieronta)

Pään , hartioiden ja kasvojen rentouttava hieronta. Hoito vilkastuttaa verenkiertoa, antaa energiaa ja virkistää koko kehoa. Intialainen päänhieronta poistaa stressiä ja stimuloi hiusjuurta , mikä vahvistaa hiusten kasvua.
Savipuhdistuksen yhteydessä hoito on koko kehoa puhdistava.

SAVIPUHDISTUS:

Savella voidaan hoitaa ärtynyttä, kuivaa ja kiristävää hiuspohjaa tai tasapainoittaa rasvoittuvaa hiuspohjaa.  Savi on luonnollinen mieto pesuaine, mikä sopii kaikille vauvasta vaariin.

Savi on mineraalirikasta, tulehdusta estävää ja stimuloi ihosolujen uudistusprosessia ja on siten ihanteellista mm. erilaisten iho-ongelmien hoidossa. Atoopikot ja psoriaatikot voivat saada savihoidoista apua. Savi sopii hyvin Hiuspohjan ja koko kehon puhdistukseen. Se imee itseensä toksiineja kehosta. Toimii myös keinopigmentin poistajana hiuksissa. Kirkastaa omaa hiusväriä.