fbpx
AJANVARAUS

Uusi rakennepaikkaava hiusten tehohoito Olaplex antaa suojaa vaalennuksiin ja hoitaa hiusta myös värjäyksen jälkeen.

Mikäli sinulla on auringossa tai värikäsittelyissä heikentyneet ja vaurioituneet hiukset, suosittelemme raidoituksiin ja vaalennuksiin Olaplexiä tai luonnon tehohoitoaineita. Ne suojaavat hiustasi ja tekevät hiuksesta parempikuntoiset, kuin pelkkä vaalennusaine.

Olaplex on sidostenmuodostaja, joka sisältää Bond Builder -teknologian. Se vähentää hiusten katkeilua 97% ja antaa saman vaalennustehon , kuin normaali vaalennusjauhe.

Varaa ajanvarauksessa lisäpalveluna Olaplexhoito palvelun yhteydessä. Valitsemme hiuksellesi sopivan vaihtoehdon, joko tai Olaplexilla tai luonnonmukaisilla tehohoidoilla.

Luonnon tehohoidot koostuvat kaurauutteesta, betaiinista, öljyistä ja yrteistä. Käytämme Suomalaisia ja intialaisia luomuyrttejä. Sekoitamme niitä hiuksesi kunnon mukaan tehohoitoaineen joukkoon ja levitämme sen hiuksiin.

Hoito vaikuttaa lämpöhauteessa ja tekee hiuksiisi suojaavan kalvon ja tuo lisää kosteutta.

Pidennetty pesupaikkahieronta vilkastuttaa verenkiertoa hiuspohjassa ja päänhieronta vaikuttaa koko kehon rentouttamiseen.

Valitse aina vaalennuksen yhteydessä itsellesi hiusten tehohoito. Sillä saat värin pysymään kauemmin ja hiusten kunto paranee vaalennuksen jälkeen. Meillä on tarjottavana sinulle Olaplex tai hiusten tehohoito luonnontuotteilla.

Saat upeat vaaleat hiukset, uuden teknologian avulla. Tervetuloa!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram