fbpx
AJANVARAUS

Uudet tuulet

Olen pitkään hakenut uutta tuotesarjaa Mitoroon.

Etsinyt orgaanisempia värisarjoja, mutta mitä enemmän niitä on tullut markkinoille- kuin sieniä sateella , on hälytyskelloni alkaneet soimaan! Jokaisella tukkurilla on mitä vihreämpiä pulloja tarjottavana ja värisarjat tekevät kauppaansa, kun niitä myydään ammoniakittomina.  Meitä kampaajia vedetään kuin pässiä narussa!!

Entäs sitten asiakkaita!! Anteeksi asiakkaat, mutta emme mekään ole tienneet totuutta. Ikävä kyllä monet edustajammekaan eivät tiedä. Luomu on kova sana tänäpäivänä. Orgaaninen myy hyvin, VAROKAA!! Otimme Mitorossa selvää mistä shampoo on tehty, mitä tarkoittaa 98% orgaaninen väri.

Ei ollut mukavaa kuultaavaa. Ammoniakin, sulffaatin ym.. aineet on korvattu vielä pahemmilla myrkyillä. Ne sarjat mitä saat halvalla, eivät ole laadukkaita. Luonnonkosmetiikassa on vaikea löytää hiuksissa ja ihossa toimivia yhdisteitä. Me löysimme luomusarjan hiuksille ja iholle mikä on 100% luomua. Hiuslakkaa sarja ei tee, koska sitä ei voi valmistaa luomuna. Värit vaihdamme mahdollisimman puhtaisiin, mutta niissäkin korvatut ainesosat ovat luonnosta, ei synteettisiä. Punajuuria emme ala keittämään hiusvärin saamiseksi, mutta oman ja asiakkaidemme eteen teemme sen minkä tiedämme parhaaksi.
Mitoro uudistuu siinä missä minäkin. Paluuta entiseen ei ole. Tieto lisää tuskaa ja sama koskee taas kerran ravintopuolella. Ihmiset lukekaa tuoteselosteita oli se sitten ruokaa tai kemikaalia. Kaikki mitä laitatte itseenne. Panostakaa laatuun. Itse kyseinalastan kaikki mikä on tehty isolla rahalla, mainokset!! Niin paljon turhaa meille tuputetaan. Eiköhän tässä ollut saarnaa ihan riittämiin.
Rakkaudella, Miia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram