PARTURI-KAMPAAMO HELSINGISSÄ.

Mistä on pienet tytöt tehty? Kehäkukkasista, kamomillasta, nokkosista ja savesta. Niistä on pienet tytöt tehty.

 

Parturi-kampaamopalvelut

Värjäykset, leikkaukset, kiharakäsittelyt, rentouttavat hiustenhoidot

Parturi-kampaamo / ekokampaamo Mitoro  Munkkiniemessä tarjoaa sinulle  hyvää palvelua sekä laadukasta työn jälkeä. Meillä Mitorossa käy miehiä ja naisia. Pienistä palleroista aina vaariin saakka.

Alakerran hoitolassa  tarjoamme  ripsi-ja kynsipalveluita, jalka-ja kasvohoitoja sekä sokerointeja. Uututena olemme lanseeranneet oman konseptin nimellä Puhdas ja lempeä. Teemme hellävaraisempiä hiustenvärjäyksiä ja käytämme ekosertifioituja hiustenhoito tuotteita. Rentouttavat hiustenhoidot ovat suosittuja palveluitamme kampaamokäynnin yhteyteen.

Mitoro on saanut alkunsa 13 vuotta sitten. Perheyritys sai nimensä silloin vielä pienen perheen etunimistä. Sekä perhe, että yritys on laajentunut vuosien varrella ja olemme matkalla kohti kestävää kehitystä meidän alallamme.

Mitorossa jokainen ihminen on saman arvoinen. Haluamme antaa hyvän olon oman työmme kautta. Uskomme siihen, että voimme omalla asenteella jakaa hyvää toisillemme.

Olet lämpimästi tervetullut meille.

 

Mitoro yläkerta

Olemme lanseeranneet Mitoron omia palveluita, missä pystymme antamaan asiakkaalle kampaamokäynnin yhteydessä koko kehoa rentouttavia hoitoja.

Voit varata itsellesi hiusten leikkauksen sijaan Rentouttavan hiusten leikkauksen, jolloin aloitamme palvelun hartioiden, pään ja kasvojen hieronnalla. Tämän jälkeen siirrymme pesupaikalle missä jatkamme hiuspohjan hoitoa ja hierontaa. Pesun jälkeen leikkaamme ja föönaamme hiukset.

Palvelu nimellä rentouttava hiustenleikkaus.

Hoitohuoneessamme teemme stressiä poistavia Irti arjesta -hoitoja kynttilän valossa rauhallisen musiikin ympäröimänä. Hoidossa pään ja kasvojen hieronnalla poistetaan keho stressitilasta. Hoitoon sisältyy myös jalkojen hieronta.

Katso tästä Irti arjesta -hoidon hinnasto.

Asiakkaalle tehdään aina ensin suunnitelma missä käydään läpi toiveet ja tavoitteet mihin ollaan menossa ja kuinka saada paras mahdollinen lopputulos.