fbpx
AJANVARAUS

Mitoron uudet kampaajat Elina Sorri ja Daniele Resuli

Mies-energiaa Mitoroon tuo Daniel Resuli. Hän on kampaaja ja meikkitaiteilija. Daniel on  valmistunut Parturi-kampaajaksi v. 2018. Meikki-taiteilijan töitä hän on  tehnyt vuosia. "Käytän työssäni hyödyksi Wellan koulutuksissa saatuja oppeja, sekä visuaalista näkemystä kokonaisvaltaisena kauneudenalan ammattilaisena. Värjäykset, leikkaukset, kampaukset, sekä meikit ovat tuulahdus Italian trendeistä väreistä ja inspiraatiosta. Olen kotoisin Italiasta, mutta puhun myös suomea. Parturi-kampaamo palveluista saat minulta -10% kesän loppuun saakka. Benvenuti Mitoro!"

Toinen uusi parturi-kampaajamme on Elina Sorri.

"Olen 2018 valmistunut parturi-kampaaja, ekologi ja kuvataiteilija, joten löysin luontevasti tieni Mitoroon. Palveluvalikoimaan kuuluvat värjäykset, leikkaukset, kampaukset, partakäsittelyt ja hoitokäsittelyt niin naisille kuin miehille, valikoimaa laajennetaan jatkuvasti. Erityisen lähellä sydäntä ovat erilaiset värjäystekniikat sekä hiusalan kestävä kehitys. Palveluistani saat -10% joulukuun loppuun saakka."

Tervetuloa Mitoroon viihtymään!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram