fbpx
AJANVARAUS

Mago hiustenpidennyksen avulla vahvemmat ja hyväkuntoiset omat hiukset

Hennot suomalaiset hiukset ovat meidän monen suomalaisen synnyinlahja. Kuin myös itse olen taiteillut niiden kanssa koko ikäni.

Valitsin myös kampaajan ammatin itselleni ja sitä kautta olen myös kuluttanut hiuksiani todella paljon, kunnes...

Iän ja lasten myötä myös kehon mineraalit ja niiden vajaus on tehnyt tehtäviään yhdessä hiusvärien ja erilaisten pidennysten kokeilujen kanssa. Olen tykännyt aina raidoittaa hiukseni ja ottaa siihen samansävyiset pidennykset. Viimeaikoina hiukseni alkoivat katkeilla jo melkein hiuksen tyvestä ja liimasinettien kohdalla näkyi myös katkenneita kohtia.

Matka kohti omaa väri alkoi.

Aloin ottaa itselleni hiuspohjaa puhdistavia ja vahvistavia tehohoitoja. Ne tehtiin luonnon yrteillä missä hoitoaineeseen sekoitetaan hiusta vahvistavia luomuyrttejä kuten Brahmia ja rosmariinia. Vaihdoin vaalennusaineen saviraitoihin ja värjäsin pituudet kasvivärillä. Kasvivärit toimivat jo itsessään hiusta hoitavana käsittelynä, koska ne eivät sisällä vaalentavia eikä synteettisiä väriaineita. Kasvivärit ovat luonnon kasveista saatavaa väriä ja niihin on lisätty hoitavia yrttejä.

Tyvessä alkoi pilkottaa jo oma tummuus ja en halunnut enää vaalentaa sitä vaan valitsin Mago pidennyksestä tummemman sävyn. Mago pidennykset sidotaan puuvillalangalla ja ne ei vaurioita omaa hiusta. Samalla oma hius saa kasvaa rauhassa ja hius vahvistuu kun sitä ei turhaan käsitellä.

Mago on ekologinen pidennys vaihtoehto ja sillä saa hentoisiin hiuksiin vahvuutta ja lisää pituutta. Helpottaa arkea hiustenlaitossa, kun voit aamun kiireessä sitoa itsellesi vahvemman ja pidemmän ponnarin. Suosittelen.

Mitoro Mago hiustenpidennykset
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram