fbpx
AJANVARAUS

Uutuushoito! Luonnonmukainen yrttihoito hiuksille ja hiuspohjalle

Luonnonmukainen yrttihoito hiuksille ja hiuspohjalle

Kutiaako hiuspohja, Ovatko hiuksesi kuivat? Paras hoito hiuspohjalle ja hiukselle on luonnonmukaiset tehohoidot missä luonnon yrtit ravitsevat ja hoitavat hiusta. Parasta tässä on rentouttava taivaallinen hieronta mikä virkistää ja poistaa jännitystä koko kehosta. Ja rentouttaa kuin miniloma!

Hypätään kokeilemaan.

Yrttihoito alkaa , kun kampaaja tutkii hiuspohjan ja valitsee oikeat yrtit. Kuinka ihanalta tuntuukaan, kun joku toinen vetää rauhallisia, mutta napakoita vetoja päänahasta latvaan. Eikä harjana ole mikä tahansa harja, vaan hoitoon kuuluva nystyräkärkinen bambuharja.

”Laitetaan veri kiertämään päänahassa, niin hiuspohjahoitoon kuuluvat aineet imeytyvät paremmin”, selittää Mitoron omistaja, ekokampaaja Miia Hakkarainen.

Sitten pesupaikalle. Hiukset pestään puhdistavalla savishampoolla, sillä aikaa kun rosmariini yrtti turpoaa kulhossa.

Pesun jälkeen levitetään tehohoitoaine. Miia hieroo päänahkaa noin vartin. Hän käy koko hiuspohjan läpi rentouttavin vahvoin sormin ja hieroo myös korvalehtiä. Taivaallista.

”Tiesitkö, että hiuspohja vanhenee kuusi kertaa nopeammin kuin kasvojen iho? Siksi hiuspohjan hoitaminen on yhtä tärkeää kuin kasvojenhoito. Monilla meistä on hiuspohjassa suorastaan kalvo muotoilutuotteiden ja silikonien jäämiä. Sen vuoksi on huipputärkeää, että hiuspohjaa hoidetaan ja aletaan käyttää luomutuotteita puhtaaseen hiuspohjaan”, Miia opastaa.

Kiire ja stressi katoaa

Pesujen ja huippurentouttavan päähieronnan tulos on ihana raukeus. Kiire ja stressi ovat aikaa sitten kadonneet. Tähän voisi jäädä koko päiväksi. Mutta nyt on herätyksen aika.

Lämpimän pyyhkeen sisällä hautunut tehohoito on valmis huuhdeltavaksi.  Hiuspohja tuntuu kevyeltä ja raikkaalta.

Loppusilaus tehdään tuolilla peilin edessä. Miia levittää hiuksiini luomubambunlehtiuutetta, joka sisältää aminohappoja. Se kosteuttaa, ravitsee, suojaa hiuksen pintaa ja lisää kiiltoa.

 Hoitoaine estää hiusten kuivumista ja kaksihaaraisten syntyä.

Lopuksi Miia föönaa hiukset. Valmista!

Päänahkani tuntuu todella puhtaalta. Hiukset kiiltävät, näyttävät ja tuntuvat terveiltä. Saan päivän mittaan kommentteja kotona ja kaupungilla.

Hiukset yrtti-hoidon jälkeen

Suosittelen kiireisille, stressaantuneille tai muuten vaan hemmottelua kaipaaville ja hiuspohjansa hyvinvoinnista kiinnostuneille. Loistava lahjaidea!

Kesto 1 h 15 min
Hinta alk. 75 euroa

Varaa aika!

Miian löytö maailmalta

”Me suomalaiset kärsimme hiuspohjaongelmista, kiitos neljän vuodenajan. Miehillä on usein hilsettä. Naisilla taas päänahka kuivuu, ja moni kärsii hormonaalisesta hiustenlähdöstä.

Löysin hiuspohjahoidot ensimmäisen kerran lomareissullani Malesiassa. Minuun teki vaikutuksen, kuinka syvällä kulttuurissa hiuspohjan hyvinvoinnista huolehtiminen on. Itämaissa näitä hoitoja tehdään lähes vauvasta lähtien.

Meillä taas hiuspohjan kuorintaa ei juuri tunneta, vaikka päänahkamme voi olla ihan tukossa hiustuotteiden jäämiä. Siksi on ihana olla ensimmäisten joukossa tuomassa tätä hoitoa Suomeen.” Maahantuojana toimii Q-hair.

Miian kotivinkit

Harjaa hiukset joka aamu nystyräpäisellä harjalla mielellään edes hetken pää alaspäin. Näin veri lähtee kiertämään päänahassa. Se tekee hyvää myös hiuksille. Tee sama suihkussa: huuhtele hiukset pää alaspäin.

Teksti: Marjo Vuorinen/Betterdays.fi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram