fbpx
AJANVARAUS

Kasvivärin ja synteettisen värin ero

Tänäpäivänä yhä useammat asiakkaat ovat kiinnostuneita kasviväreistä ja haluavat kokeilla itselleen luonnollisempaa vaihtoehtoa .

Osa asiakkaista on joko herkistynyt kemikaaleille tai haluavat kokeilla luonnollisempaa tapaan värjätä hiuksiaan.

Kasviväreihin siirtyessä on hyvä tietää muutama perusasia.

  • Kasviväreillä ei voi vaalentaa hiusta.
  • Mikäli hiuksiasi on värjätty kasviväreillä tummemmaksi ja haluat alkaa vaalentamaan niitä, vaalennetut kohdat tulevat vihertämään. Vihreä väri johtuu indico kasviväristä mikä on kiinnittynyt hiuksen rakenteeseen. Kun tummaa kasvivärjättyä hiusta vaalennetaan, sieltä tulee esiin aina indicon vihreä pigmentti.
  • Kasvivärillä voi peittää harmaita hiuksia, mutta lopputulos ei ole yhtä peittävä kuin synteettisellä värillä.
  • Kasviväri ei riko hiuksen rakennetta, vaan samalla toimii myös hoitona hiukselle ja hiuspohjalle.
  • Mikäli olet allerginen joillekkin kasveille tai yrteille, tee silloin ensin allergiatesti ennen hiusten värjäystä. Myös kasvivärit voivat allergisoida vaikka tämä ei ole yleistä, on se silti mahdollista.

Meillä Mitorossa käytämme vain luomusertifioituja kasvivärejä. Värit tulevat intiasta . Kasvivärit sisältävät myös hoitavia yrttejä ja kasveja kuten aloeveraa ja kamomillaa. Väreihin ei ole lisätty mitään synteettisiä aineita.

Kasvivärin tuoksu on kuin kesäinen heinäpelto mummolassa. Värin levityksen jälkeen päähän kiedotaan pyyhe jonka jälkeen värin annetaan vaikuttaa lämmössä.

Rauhoittava musiikki, kuppi yrttiteetä tai tummapaahtoista kahvia suklaan kera kruunaavat oman hetken mikä on rauhoitettu sinua varten.

Tule testaamaan kasvivärin maailma ja ihastu uuteen luonnolliseen sinuun.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram