PARTURI-KAMPAAMO HELSINGISSÄ

Kasvivärit, saviraidat, yrttihoidot ja rentouttavat hiustenleikkauspaketit.

 

Parturi-kampaamopalvelut

Värjäykset, leikkaukset, kiharakäsittelyt, rentouttavat hiustenhoidot

Parturi-kampaamo / ekokampaamo Mitoro  Munkkiniemessä tarjoaa sinulle kampaamopalveluita ekologisin ja perinteisin menetelmin.

Uutuutena olemme lanseeranneet oman konseptin nimellä Puhdas ja lempeä. Siihen kuuluvat kasvivärjäykset,   mitkä ovat luonnonkasveista saatavia väriaineita.

Kasvivärillä saat hiuksiisi tummuutta tai lämpimiä punaisen sävyjä.

Savivaalennukset on hellävaraisemmat vaalennusaineet millä saamme hiusta vaalennettua.

Rentouttavat hiustenhoitopaketit ovat suosittuja palveluitamme kampaamokäynnin yhteyteen.

Teemme myös paljon vaaleita värjäyksiä uusilla raidoitustekniikoilla mm. Balayage, ombre ja liukuvärjäykset . Ne ovat suuressa suosiossa.

Tervetuloa ammattilaisten käsittelyyn. Löydämme sinulle uudet sävyt mitkä sopivat tähän hetkeen.

Mitoro yläkerta

Olemme lanseeranneet Mitoroon omia palveluita, missä pystymme antamaan asiakkaalle kampaamokäynnin yhteydessä koko kehoa rentouttavia hoitoja.

Voit varata itsellesi hiusten leikkauksen sijaan rentouttavan hiustenleikkauksen, jolloin aloitamme palvelun hartioiden, pään ja kasvojen hieronnalla. Tämän jälkeen siirrymme pesupaikalle missä jatkamme hiuspohjan hoitoa ja hierontaa. Pesun jälkeen leikkaamme ja föönaamme hiukset.

Palvelu nimellä rentouttava hiustenleikkaus.

Alakerrassa teemme stressiä poistavia syvärentouttava -hoitoja kynttilän valossa rauhallisen musiikin ympäröimänä. Hoidossa pään ja kasvojen hieronnalla poistetaan keho stressitilasta.

Katso tästä syvärentouttavan hoidon hinnasto.