PARTURI-KAMPAAMO HELSINGISSÄ

Kasvivärit, saviraidat, savipuhdistukset, rentouttavat hiustenleikkauspaketit.

 

Parturi-kampaamopalvelut

Värjäykset, leikkaukset, kiharakäsittelyt, rentouttavat hiustenhoidot

Parturi-kampaamo / ekokampaamo Mitoro  Munkkiniemessä tarjoaa sinulle  hyvää palvelua sekä laadukasta työn jälkeä. Meillä Mitorossa käy miehiä ja naisia. Pienistä palleroista aina vaariin saakka.

Mitoron alakerrassa  teemme rentouttavia hiuspohjanhoitoja sekä ripsienpidennyksiä . Tiina Kukk on alansa huippu ripsitekijä ja saanut koulutuksen  uusimpien tekniikoiden saloihin. Uututena olemme lanseeranneet oman konseptin nimellä Puhdas ja lempeä. Teemme hellävaraisempiä hiustenvärjäyksiä ja saviraitoja.

Rentouttavat hiustenhoitopaketit ovat suosittuja palveluitamme kampaamokäynnin yhteyteen.

Mitoro on saanut alkunsa 18 vuotta sitten. Perheyritys sai nimensä silloin vielä pienen perheen etunimistä. Sekä perhe, että yritys on laajentunut vuosien varrella ja olemme matkalla kohti kestävää kehitystä meidän alallamme.

Mitorossa jokainen ihminen on saman arvoinen. Haluamme antaa hyvän olon oman työmme kautta. Uskomme siihen, että voimme omalla asenteella jakaa hyvää toisillemme.

Olet lämpimästi tervetullut meille.

 

Mitoro yläkerta

Olemme lanseeranneet Mitoroon omia palveluita, missä pystymme antamaan asiakkaalle kampaamokäynnin yhteydessä koko kehoa rentouttavia hoitoja.

Voit varata itsellesi hiusten leikkauksen sijaan rentouttavan hiustenleikkauksen, jolloin aloitamme palvelun hartioiden, pään ja kasvojen hieronnalla. Tämän jälkeen siirrymme pesupaikalle missä jatkamme hiuspohjan hoitoa ja hierontaa. Pesun jälkeen leikkaamme ja föönaamme hiukset.

Palvelu nimellä rentouttava hiustenleikkaus.

Alakerrassa teemme stressiä poistavia syvärentouttava -hoitoja kynttilän valossa rauhallisen musiikin ympäröimänä. Hoidossa pään ja kasvojen hieronnalla poistetaan keho stressitilasta.

Katso tästä syvärentouttavan hoidon hinnasto.