EKOKAMPAAMO HELSINGISSÄ

Suljemme Mitoron toistaiseksi 30.3 alkaen COVID-19 viruksen takia. Lue lisää uutisistamme.

 

LUE LISÄÄ KOHDASTA UUTISET

 

TIEDOTAMME MYÖS SOSIAALISESSA MEDIASSAMME

Seuraa meitä instagrammissa ja facebookissa nimellä studiomitoro. Päivitämme myös sinne kuulumisiamme

 

PUHDAS JA LEMPEÄ MITORO

Munkkiniemessä

1
1

Ekokampaamopalvelut ovat suuressa kasvussa.

Me tarjoamme ekokampaamopalveluita liikkeessämme Helsingin munkkiniemessä. Laadukkaat tuotteet ja ekologisuus on meille tärkeää. Ekokampaamopalvelut ja muut parturikampaamo- ja kauneuspalvelut tarjoaa kokenut ja koulutettu tiimimme.

Kasvivärit (puhdas ja lempeä värjäykset)  tarjoavat vaihtoehdon niille, jotka ovat herkistyneet synteettisille kemikaaleille ja niille, jotka eivät halua enää värjätä hiuksiaan kemikaaleilla.

Puhdas ja lempeä värjäyksissä  käytämme Radicon kasvivärejä mitkä ovat luomu  sertifioituja luonnon kasveista saatuja väriaineita.

RENTOUTTAVA HIUSTENLEIKKAUSPAKETTI (energialeikkaus):

Rentouttava hiustenleikkauspaketti pohjautuu energialeikkaukseen. Leikkauksen alkuun kuuluu olennaisena osana intialainen päänhieronta.

Hoito aloitetaan rentouttavalla hartiahieronnalla istualtaan. Hieromme hartiat, käsivarret, päänalueen  ja painelemme akupisteitä. Hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa  sekä verenkiertoa . Hieronta ennen hiustenleikkausta rentouttaa koko kehoa ja poistaa kehon stressitilasta.  Lopuksi hiukset pestään luonnonkosmetiikalla ja leikataan haluttuun malliin.

Olemme lanseeranneet  energialeikkaukselle oman palvelunimen, rentouttava hiustenleikkaus. Kysy lisää ekokampaamopalveluistamme tai varaa aika!

SAVIPUHDISTUS:

Savella voidaan hoitaa ärtynyttä, kuivaa ja kiristävää hiuspohjaa tai tasapainoittaa rasvoittuvaa hiuspohjaa.  Savi on luonnollinen mieto pesuaine, mikä sopii kaikille vauvasta vaariin.

Savi on mineraalirikasta, tulehdusta estävää ja stimuloi ihosolujen uudistusprosessia ja on siten ihanteellista mm. erilaisten iho-ongelmien hoidossa. Atoopikot ja psoriaatikot voivat saada savihoidoista apua. Savi sopii hyvin Hiuspohjan ja koko kehon puhdistukseen. Se imee itseensä toksiineja kehosta. Toimii myös keinopigmentin poistajana hiuksissa. Kirkastaa omaa hiusväriä.