EKOKAMPAAMO HELSINGISSÄ

Puhdas ja Lempeä Mitoro

 

HYVÄÄ OLOA

Ota tauko arjesta hemmotteluhoidoilla

 

PUHDASTA KAUNEUTTA

Puhtailla raaka-aineilla

 

PUHDAS JA LEMPEÄ MITORO

Munkkiniemessä

1
1

Ekokampaamopalvelut ovat suuressa kasvussa.

Me tarjoamme ekokampaamopalveluita liikkeessämme Helsingin munkkiniemessä. Laadukkaat tuotteet ja ekologisuus on meille tärkeää. Ekokampaamopalvelut ja muut parturikampaamo- ja kauneuspalvelut tarjoaa kokenut ja koulutettu tiimimme.

Kasvivärit (puhdas ja lempeä värjäykset)  tarjoavat vaihtoehdon niille, jotka ovat herkistyneet synteettisille kemikaaleille ja niille, jotka eivät halua enää värjätä hiuksiaan kemikaaleilla.

Puhdas ja lempeä värjäyksissä  käytämme Radicon kasvivärejä mitkä ovat luomu  sertifioituja luonnon kasveista saatuja väriaineita.

RENTOUTTAVA HIUSTENLEIKKAUSPAKETTI (energialeikkaus):

Rentouttava hiustenleikkauspaketti pohjautuu energialeikkaukseen. Siihen kuuluu olennaisena osana intialainen päänhieronta.

Tämä suosittu ekokampaamopalvelu aloitetaan rentouttavalla hieronnalla,  missä käytämme luonnonöljyjä. Öljyn tarkoitus on pehmentää, rauhoittaa, kosteuttaa  hiuspohjan ihoa. Hieronnan jälkeen hiukset pestään luonnonmukaisella shampoolla.

Leikkaus itsessään on hyvin tekninen. Hiuksia kammataan monesta suunnasta.  Puhtaimmillaan energialeikkaus on, kun hiuksia on kammattu leikkauksen aikana niin, että ne ovat kuivat. Hius asettuu omaan muotoonsa ja leikkaus on itsessään kampaus.

Energialeikkaus nimi on monelle vieras ja herättää paljon kysymyksiä. Olemme lanseeranneet nimelle energialeikkaus oman palvelunimen, rentouttava hiustenleikkaus. Kysy lisää ekokampaamopalveluistamme tai varaa aika!

SAVIPUHDISTUS:

Savella voidaan hoitaa ärtynyttä, kuivaa ja kiristävää hiuspohjaa tai tasapainoittaa rasvoittuvaa hiuspohjaa.  Savi on luonnollinen mieto pesuaine, mikä sopii kaikille vauvasta vaariin.

Savi on mineraalirikasta, tulehdusta estävää ja stimuloi ihosolujen uudistusprosessia ja on siten ihanteellista mm. erilaisten iho-ongelmien hoidossa. Atoopikot ja psoriaatikot voivat saada savihoidoista apua. Savi sopii hyvin Hiuspohjan ja koko kehon puhdistukseen. Se imee itseensä toksiineja kehosta. Toimii myös keinopigmentin poistajana hiuksissa. Kirkastaa omaa hiusväriä.